Victoria la zero, specialitatea casei pe „Eugen Popescu”! Chindia nu a avut nicio emoție cu Metaloglobus și așteaptă „dubla” cu Clinceni | VIDEO rezumat

Marius ANGHEL 14 Oct. 2017, 19:45 Campionat
Victoria la zero, specialitatea casei pe
  • Chindia își continuă seria pozitivă în campionat și după meciul de pe teren propriu cu Metaloglobus. Târgoviștenii au câștigat, sâmbătă, cu 3-0, în fața bucureștenilor, și au ajuns la șapte jocuri consecutive în care nu au primit gol.

 

Chindia n-a avut nicio emoție cu proaspăt-promovata în Liga 2 Metaloglobus, începând meciul de sâmbătă, din etapa a 12-a, de la 1-0, după reușita căpitanului Georgian Honciu (2). Târgoviștenii au rămas sus, iar Matei și Stoica au anunțat golul lui Cristian Cherchez (33), după angajarea de manual a lui Liviu Mihai.

În repriza a doua a contat doar Chindia, care a mai înscris o dată, Alin Nisipeanu (58) învingându-l pe Robert Geantă cu un șut la firul ierbii. Honciu (79) a cerut gol – și ulterior penalty, la o fază la care centralul a lăsat jocul să continue, pentru ca finalul să fie unul liniștit, cu gazdele culegând iar ropote de aplauze din tribune, după al șaptelea meci la rând fără gol primit în campionat și cupă.

De lăudat schimbările operate de Croitoru în repriza secundă, mult mai devreme decât în alte meciuri, și nu e nicio ironie, antrenorul gazdelor dând credit și puștilor crescuți pe „Eugen Popescu”, Șerban și Ioniță (ambii născuți în 2000), cei doi cumulând cu Metaloglobus aproape o oră de joc.

Târgoviștenii rămân pe podium după etapa a 12-a, locul 3 cu 24 de puncte, deocamdată la patru în spatele primelor două clasate și pregătesc acum o triplă extrem de dificilă, cu Clinceni (d), Mioveni (a) și Hermannstadt (d), la capătul căreia pot spera cu șanse mari la un loc bun la finalul stagiunii de toamnă-iarnă.

„Avem alt moral după această serie bună. I-am dedicat golul fratelui meu, Robert, care este departe. Urmează meciuri grele, dar trebuie să jucăm la fel de bine și să strângem puncte” – Georgian Honciu, Chindia Târgoviște

CHINDIA TÂRGOVIȘTE – METALOGLOBUS BUCUREȘTI   3-0
Georgian Honciu 2′, Cristian Cherchez 33′, Alin Nisipeanu 58′

I. Popescu – Martac, Vătavu, Ispas, Dumitrașcu – Cr. Matei (Andr. Șerban 57′), L. Mihai, Honciu (cpt.), Crinel Stoica – Nisipeanu (Ad. Ioniță 77′), Cherchez (Bâtfoi 44′)
Rezerve neutilizate: Meilă – Acasandrei, Bâtfoi, Pencea, Cr. Neguț
Antrenor: Nicolae Croitoru

Rob. Geantă – Fl. Iordache (Vl. Vlad 46′), Asanache, Andr. Sava – Robu, Ant. Popa (Răileanu 72′), Șt. Stîngă (cpt.), Negotei – Ghenovici, Martin, I. Marian (Potecea 59′)
Rezerve neutilizate: Oct. Stanciu, Rob. Gheghe, Șt. Niculae, G. Coman
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Stadion: „Eugen Popescu” (Târgoviște – Dâmbovița); Arbitru: Andrei Lucian Țiții (Șura Mică); Asistenți: Bogdan Ioan Dragoș și Constantin Mihai Cantemir (ambii din Făgăraș).

Rezumatul meciului:

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto și video: Cătălin Clopotaru

Marius ANGHEL 14 Oct. 2017, 19:45 Campionat
Pe aceeași temă