Chindia a dat start pregătirii cu 22 de jucători, fără Cherchez și Vătavu. „Avem un lot valoros, care poate evolua la un nivel ridicat”

Marius ANGHEL 21 Jun. 2016, 16:27 Pregătiri, amicale
Chindia a dat start pregătirii cu 22 de jucători, fără Cherchez și Vătavu.**

După o vacanță de doar două săptămâni și jumătate, fotbaliștii Chindiei s-au reunit luni, 20 iunie, la baza proprie, stadionul „Eugen Popescu”, care are toate șansele să rămână în aceeași stare precară și în următorii ani. Pe lângă lotul de 22 de jucători prezenți la reunire au absentat motivat Vătavu și Cherchez, cei doi urmând să se prezinte la antrenamente începând de miercuri. Singurele noutăți sunt Pencea, de la Chiajna II, și Silviu Stan, un târgoviștean care a jucat, în trecut, la juniorii Chindiei, iar în ultima vreme a fost la muncă în Italia.

În zilele următoare, târgoviștenii se vor pregăti la stadion, către finalul lunii e programat un mini-stagiu de pregătire la campusul Universității Valahia, iar în perioada 3-10 iulie va avea loc un cantonament centralizat la Mogoșoaia. Au fost perfectate și primele jocuri amicale, cu Juventus București, în prima parte a lunii iulie, existând discuții și cu alți potențiali adversari.

Cherchez nu pleacă, cu Popa sunt discuții

Din lotul cu care Chindia a încheiat sezonul 2015-2016 pe locul 3 au dispărut Gârlea, Neniță și Bogdan Vasile. În zilele următoare, gruparea din Târgoviște se va despărți și de Bogdan Matei. Golgheterul Cherchez va reveni din SUA peste două zile și, în mare proporție, va continua cu Chindia. Pentru Daniel Popa se poartă negocieri cu FC Botoșani, dar suma oferită de prim-divizionara din Moldova e jenantă, așa că șansele ca mutarea să se realizeze sunt minime.

Lotul prezent la reunire: Aioani, Meilă – Ispas, Pătru, B. Dinu, C. Dinu, Parghel, Honciu, Voinea, Grigore, L. Mihai, Neguț, D. Popa, Crinel Stoica, Nisipeanu, Constantinescu, Șerban, Martac, Ioniță, Pencea, Stan, B. Matei.

„Atmosfera e bună. Într-adevăr, vacanța a fost scurtă, dar și perioada de pregătire va fi mai scurtă. Avem cinci săptămâni până la reluarea campionatului. E o situație total diferită față de vara trecută. Sperăm să fim cel puțin la același nivel ca în campionatul trecut. Sunt și câțiva jucători noi la reunire, acum rămâne de văzut dacă vor și rămâne în lot. Vor reveni și cei împrumutați la Aninoasa și la Titu. Avem un lot valoros, care poate evolua la un nivel ridicat, mai ales că Popa și Cherchez fac și ei parte din el. Cred că este o decizie bună a FRF de a face o serie cu 22 de echipe. Concentrarea valorilor poate contribui la creșterea calității jocului, stârnind un interes din partea televiziunilor și a publicului” a spus după reunire antrenorul Chindiei, Nicolae Croitoru.

„Obiectivul nostru e clasarea în primele șase locuri ale seriei. Sunt probleme de infrastructură pe care le știe toată lumea, nu se pot rezolva peste noapte”, a spus și Marcel Ghergu, președintele echipei Târgoviștene.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: DBSport

Marius ANGHEL 21 Jun. 2016, 16:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă