Mioveniul, 1-1 cu Dinamo II!

Mihai Andries 04 Mar. 2013, 12:35 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a încheiat cu o remiză seria meciurilor amicale din această iarnă, galben-verzii terminând, sâmbătă, pe Stadionul Orășenesc, 1-1, cu Dinamo II, echipă din prima serie a ligii secunde. Jocul arge­șenilor a fost unul foarte bun, cu mai multe faze de poartă. Dintre acestea, doar una a fost însă transformată, în prima repriză, cînd Dragalina l-a învins pe portarul advers cu un șut fru­mos de la 25 m. În rest, în cele 90 de minute de joc, pentru ar­ge­șeni mai puteau marca Ga­lan, Vintilă, Stancu sau Năstă­sie, care însă au ratat ocazii mari, fie singur cu portarul, fie din ac­țiuni colective sau șuturi.

Partida a fost do­minată de CS Mioveni, care, după primele 20 de minute de joc, a avut mai bi­ne de 40 de minute foarte bune, însă apoi au intervenit schim­bă­rile, iar jocul s-a stins. Antrenorul Flavius Stoi­can a folosit în acest meci cam tot ce avea mai bun la dispoziție, cu două excepții cau­zate de ac­ci­dentări mai vechi. În rest, pe te­ren putem spune că în prima repriză s-au aflat jucătorii care cel mai probabil vor fi titulari în retur, printre ei aflîndu-se și noile achi­ziții din această iarnă, fundașul stânga Dragu, mijlo­ca­șul ofensiv Dragalina și vârful Arnăutu. Ur­mă­torul meci al Miove­niu­lui va fi sâmbătă, în cam­pio­nat la FC Bi­hor Oradea.

CS Mioveni: Popescu – Pa­să­re, Olteanu, B. Stoica, Dragu – Ma­zilu, Boboc, Dragalina, I. Stan­cu – Năstăsie, Arnăutu. Au mai jucat: Ciucă – Cotigă, Biceanu, Vin­tilă, Galan, Crețu, Călin, Pa­nă, Panait. Antrenor: Flavius Stoican

Dinamo II: Râmniceanu – Homei, V. Lică, Ioniță, Burnea – Cazacu, Tudose, Buia, Filip – Oprescu, Lemac. Au mai intrat: Manyur – R. Radu, Zeciu, A. Radu, L. Cristea Antrenor: Silviu Ion

Ayza și Dumitrache, la recuperare

În partida cu Dinamo II, de la Mioveni, banca tehnică a galben-ver­zi­lor nu s-a putut baza pe doi jucători care au șanse mari să fie titulari în retur. Este vorba despre brazilianul Roberto Ayza și Alexandru Du­mitrache, fotbaliști care au fost accidentați în ultimele zile, iar a­cum fac recuperare. În afară de cei doi accidentanți, au mai fost și Po­pescu și Simion, și ei rămînînd în afara lotului.

Popescu și Boboc, la lotul național

CS Mioveni are iarăși doi jucători selecționați la lotul național Under 18. Cosmin Popescu și Robert Boboc au fost chemați la lot în perioada 19 martie – 24 martie, atunci când România Under 18 va disputa două meciuri de verificare cu SUA. Cei doi jucători argeșeni sunt, de fapt, obișnuiți cu che­mările la lotul antrenat de Ionel Augustin și coordonat de Ștefan Iovan, ei participând și la acțiunile anterioare.

Articol scris de Silviu MIHAI

Mihai Andries 04 Mar. 2013, 12:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă