Vagner e liber să semneze cu FC Brașov! FCM nu ia niciun ban pe fundaș

Vagner e liber să semneze cu FC Brașov!** FCM nu ia niciun ban pe fundaș

Fundașul dreapta Alexandru Vagner a fost declarat liber de contract și poate semna contractul cu gruparea brașoveană. Vagner a făcut toată perioada de pregărire din această iarnă cu FC Brașov, inclusiv cantonamentul din Antalya, și este considerat de antrenori un concurent serios pentru spaniolul Javier Velayos, care a fost titular în majoritatea meciurilor disputate în acest an.

Vagner a fost declarat marți jucător liber de contract de Comisia de Soluționare a Litigiilor din FRF, iar ieri a revenit la antrenamentele conduse de Adrian Szabo.

Cum cei de la FCM Târgu Mureș nu vor face apel la această decizie, Vagner va putea fi legitimat până la meciul cu Concordia Chiajna.

Vagner (23 de ani) și-a început cariera la Gloria Bistrița și a mai evoluat la FC Baia Mare, Forex și FCM Târgu Mureș. „Mă bucur că s-a rezolvat situația lui Vagner, iar jucătorul va putea semna contractul cu FC Brașov. El s-a pregătit cu noi de la începutul acestui an și este un fotbalist pe care ne vom putea baza în acest sezon. Așteptăm în aceste zile să sosească și cartea verde pentru Frank Danquah pentru a putea să-l legitimăm”, a declarat antenorul lui FC Brașov, Adrian Szabo.

Sursa: Monitorul Expres

Pe aceeași temă