Căinari ar putea semna cu Rapid Chișinău!

Căinari** ar putea semna cu Rapid Chișinău!

Fotbalistul sucevean Cornel Căinari, aflat sub contract cu Sporting, dar care a evoluat în sezonul de toamnă sub formă de împrumut la concitadina Rapid, este foarte aproape de un transfer în străinătate. De serviciile mijlocașului în vârstă de 24 de ani s-a interesat insistent în această iarnă formația Rapid Chișinău, care activează în primul eșalon din Republica Moldova.

Căinari a plecat ieri spre Chișinău, iar în cazul în care nu se va întâmpla nimic neprevăzut la vizita medicală, va semna un contract de joc cu gruparea moldoveană, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să plece în cantonament în Antalya alături de noii săi coechipieri.

„Căinari și-a făcut din plin datoria față de noi, așa că nu aveam de ce să-i punem bețe în roate când a venit vorba să plece, oricum Sporting devenise un club prea mic în comparație cu valoarea lui actuală. Cornel este un fotbalist plin de calități și sperăm ca acest transfer în prima ligă din țara vecină să reprezinte doar o rampă de lansare pentru el. Am luat la un moment dat în calcul și varianta ca el să continue la Rapid Suceava, însă atât noi cât și jucătorul am tot așteptat o propunere de transfer din partea lor, care până la urmă n-a mai venit”, a declarat managerul CS Sporting, Ciprian Anton.

Cert este că Rapid Chișinău n-a fost singura echipă care s-a interesat în această iarnă de serviciile fotbalistului originar din Gura Humorului, el stârnind recent și interesul grupărilor Gaz Metan Mediaș și CSMS Iași.

Rapid Chișinău a terminat pe locul 6 prima parte a campionatului Diviziei Naționale din Republica Moldova. Echipa este antrenată în prezent de Iurie Osipenco, care l-a înlocuit pe banca tehnică pe fostul mare internațional român Ionel Ganea. Patru stranieri au evoluat în tur pentru gruparea moldoveană, câte unul din Italia, Camerun, Nigeria și România.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă