Fanii „marinarilor” au făcut spectacol total în meciul de la Năvodari

Mihai Andries 03 Dec. 2012, 12:49 Campionat

Suporterii Farului au avut un 1 Decembrie excelent. După o lungă perioadă, echipa i-a făcut din nou fericiți, câștigând cu 5-2 la Năvodari, iar flacăra speranței s-a reaprins în sufletele fanilor, greu încercați în ultimul timp.

Conduși de Sorin Mihăilescu, ultrașii au fost în număr de 200 la Năvodari și au făcut spectacol în tribunele stadionului „Flacăra”. Au încurajat Farul, dar nu au neglijat nici Ziua Națională a României. În acest sens, au arborat un banner cu mesajul „Deșteaptă-te, române!” (aluzie, poate, și la situația grea a formației constănțene, care nu este ajutată pe plan local), au fluturat steaguri tricolore, au scandat „România!” și au cântat Imnul Național.

Pe parcursul jocului, când scorul căpăta proporții în favoarea Farului, fanii s-au dezlănțuit verbal, iar câțiva au rămas la bustul gol. Toți au cântat cu foc, din toată inima: „Noi cântăm pentru tine și te iubim / Doar cu tine noi ne mândrim / Totdeauna vom fi pentru Farul prezenți / Să-i încurajăm pe băieți” sau „Și-avem o echipă mare / O știe toată lumea / Că ea Farul se numește / Și este din Constanța”, „Haide Farul!” sau „Faaaaruuuuul / Faaaaruuuuul / Faaaaruuuuul / Faaaaruuuuul / Farul / Ole, ole, ole / Ole, ole, ole / Haide Farul / Haide Farul!”. „Mândru că sunt român”, „Dar mai mândru că sunt farist”, au fost alte două bannere, alături de „Farul nu moare”, „Doar Farul” și „Farul”.

 

 

 

 

 

Sursa: Ziua Constanța
Foto de Alexandru RAITA

Mihai Andries 03 Dec. 2012, 12:49 Campionat
Pe aceeași temă