FC Caracal, înfrângere în ultimele minute la Mediaș

Mihai Andries 26 Sep. 2012, 22:00 Faza națională
FC Caracal, înfrângere** în ultimele minute la Mediaș

Aventura caracalenilor în Cupa României s-a încheiat, FC Caracal pierzând în ultimele minute de joc meciul de pe terenul echipei Gaz Metan Mediaș, scor 1-2, în ciuda jocului bun. Prima repriză a fost una echilibrată, dar ocaziile mari au aparținut elevilor lui Iordan Eftimie. Jocul a început printr-o dominare teritorială a echipei din Liga I, prima ocazie aparținând gazdelor, Avram terminând cu un șut puțin peste poartă cursa sa de la 40 de metri. După ce au depășit tracul întâlnirii cu un adversar din primul eșalon, caracalenii s-au apropiat de poarta lui Pleșca, pătrunderea lui Bugiu de pe partea stângă fiind blocată de intervenția goalkeeper-ului de la Mediaș. Cea mai mare ocazie a primului act a aparținut divizionarei C din Olt. Koko l-a deschis pe partea stângă pe Bugiu, șutul acestuia din 18 metri zguduind transversala.

După pauză, Pustai mută ofensiv fiind nemulțumit de randamentul din prima repriză, scoțându-l din teren pe mijlocașul Florin Dan și îl trimite pe gazon pe atacant Bawab, însă caracalenii încep a doua repriză cu o ocazie mare. Trifu trimite printre picioarele lui Pleșca ieșit în întâmpinare, însă Mădălin Ciucă scoate de pe linia porții cu un ultim efort. Gazdele au două ocazii mari prin Bawab în minutele 53 și 57, însă scorul rămâne alb.

Elevii lui Pustai rămân în inferioritate numerică după o pătrundere pe partea stângă a lui Llullaku, acesta cade în careu simulând un fault, iar arbitrul îi arată al doilea cartonaș galben, iar mijlocașul stânga este eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Gazdele deschid scorul în minutul 64 prin Bawab, dar caracalenii egalează zece minute mai târziu prin Cîrnu, cu un șut în vinclul porții. Când echipele se pregăteau de prelungiri, echipa din Liga I își asigură calificarea în optimi, după ce Răzvan Avram prinde un șut de la marginea careului de 16 metri și îl învinge pe Mogoșanu.

Gaz Metan Mediaș: Pleșca, Vukadinovici, Zaharia, Ciucă, Muth (min. 46 Bawab), Avram, Breeveld, Florin Dan (min. 46 Taher), Costin Gheorghe, Lullaku, Dan Roman. Antrenor: Cristi Pustai.
FC Caracal: Mogoșanu, Cârnu, A. Mitroi, David, Stan, Rioșanu (min. 21 Koko), Rada, Mitroi, Bugiu, Buciuman, Trifu. Antrenor: Iordan Eftimie.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 26 Sep. 2012, 22:00 Faza națională
Pe aceeași temă