Zotic, președinte la Chindia?

06 Oct. 2011, 13:52 Seria 2
Zotic,** președinte la Chindia?

Presa dâmbovițeană anunță o mutare-șoc la clubul păstorit de autoritățile locale și fostul internațional Gică Popescu: deocamdată la stadiul de probabilitate, varianta cu Ghiorghi Zotic președinte la Târgoviște ar putea deveni certitudine în ultimele zile. Surse puternice din interiorul clubului au confirmat, exclusiv pentru liga2.ro, că numele patronului de la FCM a fost și este luat în calcul pentru șefia clubului Chindia, însă revenirea lui Zotic pe stadionul Eugen Popescu depinde de mulți factori, așeptându-se răspunsurile unor oameni grei ai plaiurilor dâmbovițene, dispuși să și investească în nou-promovata din Liga a II-a.

„Este adevărat că suntem în discuții și că mi s-a propus să devin președinte la Chindia, dar rămâne să mai discutăm. Mai multe nu e cazul să spun, să vedem dacă ne vom înțelege până la capăt”, a declarat Zotic pentru cotidianul Jurnal de Dâmbovița.

Postul de președinte al grupării târgoviștene a rămas vacant după plecarea lui Ion Crăciunescu la CCA, fostul arbitru acceptând zilele trecute propunerea lui Mircea Sandu.

Cum ar putea arăta staff-ul Chindiei cu Zotic președinte

Ion Constantin – antrenor principal
Gheorghe Becheanu – antrenor secund
Severin Anghelinu – organizator de competiții, delegat, secretar, ofițer de presă

Rămâi pe liga2.ro pentru noi amănunte.

Articol scris de Ionuț MARIN

06 Oct. 2011, 13:52 Seria 2
Pe aceeași temă