Olimpia își schimbă „principalul” după ce a ratat play-off-ul. Noul antrenor îl va avea secund pe Tibi Csik

Marius ANGHEL 15 Mar. 2016, 12:33 Seria 2

Startul dezastruos din 2016 al echipei Olimpia Satu Mare i-a redus la zero șansele de a mai prinde un loc de play-off în Seria a II-a. Cu toate că evoluția jucătorilor pe teren nu a fost una dezamăgitoare, rezultatele au lipsit însă cu desăvârșire. În cele patru etape disputate până acum de la reluarea returului, gruparea sătmăreană a înregistrat un singur egal, cel de duminică cu Șoimii Pâncota. Mai mult, Olimpia are o serie de șapte jocuri în care nu a mai câștigat în campionat, acest lucru determinându-l pe președintele Consiliului de Administrație, Ioan Câmpean, să declare după ultimul meci că luni se va face o analiză care e posibil să ducă la demiterea antrenorului Tiberiuc Csik.

Luni seară a venit și rezultatul analizei conducătorilor Olimpiei. Tiberiu Csik a fost retrogradat din funcția de antrenor principal, în locul său fiind pus Mircea Bolba (foto mic), scrie Informația zilei. Noul tehnician al Olimpiei l-a convins pe Csik să rămână totuși în staff și l-a numit „secund”, însă nu același lucru s-a întâmplat și cu Ioan Dragomir, fostul „secund”, care va fi antrenor la juniorii A ai clubului.

Atât Bolba, cât și Csik au semnat noi contracte valabile pentru un an și jumătate cu Olimpia, principalul lor obiectiv fiind cel de menținere în Liga 2.

Olimpia Satu Mare se află în acest moment pe locul 10 în Seria a II-a a Ligii 2, cu 27 de puncte acumulate după 22 de etape, la o distanță de 12 puncte față de ultimul loc ce duce în play-off, deci prezența în această fază este aproape imposibilă, având în vedere că din retur au mai rămas doar patru etape. În ultimele runde, Olimpia va avea însă niște meciuri foarte grele, cu CSM Râmnicu Vâlcea (a), FC Brașov (d) și FCM Baia Mare (a), iar în ultima etapă va câștiga la „masa verde” întâlnirea cu FC Caransebeș.

Marius ANGHEL 15 Mar. 2016, 12:33 Seria 2
Pe aceeași temă