OFICIAL | Mihai Teja, noul antrenor de la „U” Cluj. Administratorul judiciar: „Strategia clubului nu se va schimba”

Marius ANGHEL 29 Oct. 2015, 13:57 Seria 2
OFICIAL | Mihai Teja, noul antrenor de la

După ce, miercuri, antrenorul Marius Popescu și-a anunțat jucătorii că nu mai vine la antrenamente și nu va mai continua la Universitatea Cluj, joi, conducerea clubului din Liga 2 a anunțat noul antrenor principal. Acesta nu este unul neașteptat, ci unul previzibil, despre care Liga2.ro a scris în zilele trecute. Mihai Teja revine la „Șepcile roșii” după o pauză de un an, perioadă în care a pregătit pentru puțin timp echipele: naționala Under 21 a României, Dinamo și Petrolul, ultima nu din acte.

„Mihai Teja a semnat un contract valabil până în vara lui 2016 cu Universitatea Cluj. Teja revine, astfel, la echipa pe care a antrenat-o timp de aproape un an, reușind să o salveze de la retrogradare, și va fi ajutat în pregătirea partidelor de Constantin Pană, Zsolt Szilagyi, Ovidiu Ceclan și Daniele Nervi, ultimul urmând să ocupe funcția de preparator fizic”, e mesajul de pe site-ul oficial al lui „U” Cluj prin care se anunță reînscăunarea lui Teja.

Totodată, clujenii îi mulțumesc fostului antrenor pentru tot ceea ce a făcut la club în această ultimă perioadă, de după retrogradare: „Îi mulțumim lui Marius Popescu, un OM care a dat foarte mult Universității și care a fost alături de echipă în momentele cele mai dificile. Îi urăm mult succes și suntem siguri că viitorul îl va găsi, la un moment dat, tot la Universitatea”.

„Strategia clubului nu se va schimba, vom miza, în continuare, pe jucători crescuți, aici, la Universitatea. Îi mulțumesc lui Marius Popescu pentru munca depusă și îmi pare rău că nu a acceptat să rămână în cadrul clubului. Ne așteaptă un drum dificil, dar sunt convinsă că vom avea forța să-l parcurgem cu succes”, a spus, citată de universitateacluj.ro, Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al clubului.

Mihai Teja preia Universitatea Cluj de pe locul 10, cu 10 puncte după zece etape desfășurate în Seria a II-a a Ligii 2.

„Dacă vin, normal că o să vin cu un sponsor, pentru că situația financiară este delicată. Nu vreau să se creadă că aș veni cu un sponsor care să salveze situația financiară a echipei, dar cu unul care să suporte cel puțin salariul meu și al staff-ului”, a spus Teja marți, într-un interviu pentru Liga2.ro.

Marius ANGHEL 29 Oct. 2015, 13:57 Seria 2
Pe aceeași temă