Teja: „Mi s-a propus să revin la U Cluj, dar nu vreau să iau locul nimănui”. Marius Popescu își cere salariile restante pentru a pleca

  • Situația staff-ului tehnic de la „U” Cluj devine tot mai complicată, după ce Marius Popescu și-a cerut drepturile bănești pentru a pleca.
  • Administratorul judiciar Marieta Anastasescu i-a transmis lui Mihai Teja că îl vrea, acesta și-a găsit și un sponsor care să-i suporte salariul, dar pentru început oficialii trebuie să rezolve plecarea actualului antrenor.


Universitatea Cluj pare că și-a găsit un nou antrenor. Administratorul judiciar Marieta Anastasescu s-a ocupat de acest lucru încă de acum o săptămână, când Mihai Teja a sunat-o pe cea care se ocupă de problemele financiare ale clubului pentru a o întreba de situația restanțelor sale salariale. „Au fost niște discuții. Eu mai am niște bani de luat de la „U” Cluj și am vorbit cu doamna Anastasescu. Atunci m-a întrebat: >”, recunoaște Mihai Teja.

Își aduce sponsor care să-i suporte salariul

Antrenorul ar vrea să revină la Cluj și a găsit singur și sursa de unde și-ar putea primi salariul. „O echipă, clasată pe locul 10, în Liga a II-a, doar cu jucători tineri nu e foarte tentantă, dar eu aș veni să ajut. Mie mi-a făcut plăcere să lucrez la Cluj, am întâlnit oameni deosebiți și această echipă nu merită să moară, indiferent cine o antrenează. Dacă vin, normal că o să vin cu un sponsor, pentru că situația financiară este delicată. Nu vreau să se creadă că aș veni cu un sponsor care să salveze situația financiară a echipei, dar cu unul care să suporte cel puțin salariul meu și al staff-ului”, a povestit cel care a mai antrenat Universitatea între 2013 și 2014.

Patru salarii restante, prețul plecării lui Popescu

Teja spune însă că nu va mai discuta cu nimeni de la club până ce problema lui Marius Popescu nu va fi rezolvată. „Este treaba conducerii să-și rezolve problemele legate de antrenor. Eu nu vreau să iau locul nimănui, cu atât mai puțin al lui Marius Popescu, care e prietenul meu”, a spus Teja.

Actualul antrenor a fost anunțat, telefonic, de Marieta Anastasescu, că se dorește aducerea unui alt antrenor, dar așteaptă să-și primească salariile restante. Marius Popescu are de primit patru salarii restante, iar astăzi a condus încă antrenamentul. „Dacă se vrea renunțarea la mine, nu e nicio problemă, dar să vedem în ce condiții. Eu am muncit în fiecare zi pentru acest club și trebuie să se respecte niște angajamente. Am îndeplinit până acum toate obiectivele care mi s-au cerut”, a spus Marius Popescu.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Pe aceeași temă