VIDEO. X-Men! Gloria și CSM au înregistrat al treilea egal din acest sezon

Marius ANGHEL 19 Apr. 2014, 01:46 Campionat

Start șchiop pentru echipa bistrițeană în play-off-ul de promovare în Liga I. Gloria, care a ratat un penalty în debutul partidei cu CSM Râmicu Vâlcea și a zis la final mersi că n-a ieșit mai rău decât un egal, al treilea cu vâlcenii în acest sezon, a căzut pe locul 3, după CSU Craiova, pe care o va întâlni în etapa următoare, și ASA Târgu Mureș.

Gloria Bistrița a întâlnit în Vinerea Mare pe teren propriu, în prima etapă a play-off-ului de promovare în Liga I, formația CSM Râmnicu Vâlcea. Cele două echipe, care remizaseră în ambele jocuri din sezonul regulat, 2-2 și 0-0, au pornit în această fază de pe locurile 2 respectiv 5.

Tot egal s-a terminat și de această dată. „Alb-albaștrii” au dat cu piciorul șansei de a deschide scorul rapid, Hlinca irosind în minutul 3 o lovitură de la 11 metri acordată pentru un fault al lui Samson asupra lui O. Bucur. Fundașul Gloriei a trimis spre colțul din stânga al porții lui Matache, dar „eroul de la Liberec” a respins. Albuț a fost la post în minutele 9 și 40, când Ad. Popa și Deaconescu au fost în situații bune. 0-0 la pauză. Gloria a reluat ofensiva și Chițu l-a pus la grea încercare pe Matache, iar în minutul 50 salvatorul Gloriei în ultimele partide, Daniel Brumă, a mai lovit o dată, mișcând tabela și dând senzația că iepurașul de Paște va fi generos. Numai că vâlcenii s-au trezit din visare și au luat cu asalt poarta bistrițeană. N”Kongue a trecut de două ori pe lângă egalare, anunțând parcă ceea ce se va întâmpla mai târziu.

Gloria putea închide meciul după un contraatac pe axa Brumă – R. Radu, însă ultimul l-a iertat pe Matache. Și, așa cum se întâmplă în fotbal, marile ocazii se răzbună. Cătălin Pârvulescu a înscris în minutul 80 un eurogol, șut de la circa 30 de metri, băgând în traista oaspeților un punct care ajută mai mult contracandidatele la promovare.

VEZI mai MULTE POZE de la meci

După runda inaugurală a play-off-ului, Gloria Bistrița (17 puncte) a căzut pe poziția a 3-a a clasamentului, la trei puncte în spatele liderului CS Universitatea Craiova, cu care se va duela în runda viitoare, și la unul de ASA Târgu Mureș.

GLORIA BISTRIȚA
CSM RÂMNICU VÂLCEA
1-1

Brumă ”50 / Ct. Pârvulescu ”76

Albuț (cpt.) – Budăcan, Hlinca, Chibulcutean, D. Sânmărtean – O. Bucur (Țârcă ”68), R. Mărginean, D. Matei, M. Chițu (Fizeșan ”83) – Brumă, Curtuiuș (R. Radu ”59)
Antrenor: Cristian Coroian

Matache – Samson, Ct. Pârvulescu, I. Stoica (cpt.), Briceag – Ov. Popescu, Cârstoiu (Codin ”60) – Deaconescu, L. Todea (Lircă ”17), Ad. Popa – N”Kongue (A. Crețu ”60)
Antrenor: Claudiu Niculescu

Text și foto: Timp online

Marius ANGHEL 19 Apr. 2014, 01:46 Campionat
Pe aceeași temă