Pandurii speră la primele puncte în noul sezon. Bogoi are noi probleme de lot, înaintea meciului cu ASU Politehnica: „Suntem descoperiți de la mijloc în sus”

Pandurii speră la primele puncte în noul sezon.** Bogoi are noi probleme de lot, înaintea meciului cu ASU Politehnica:

Învinsă în prima etapă, scor 0-2 în deplasarea de pe terenul nou-promovatei Turris Oltul Turnu Măgurele, Pandurii Târgu Jiu caută primele puncte în noul sezon cu ASU Politehnica Timișoara. Meciul are loc la sâmbătă, la ora 11:00, la Târgu Jiu. Nici bănățenii n-au marcat în runda inaugurală, în care au fost învinși acasă de CS Mioveni, cu 1-0.

Antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi, are și probleme de efectiv pentru jocul de sâmbătă dimineața. „La fiecare meci urmărim să câștigăm punctele puse în joc și sperăm ca sâmbătă să realizăm acest lucru. Avem cinci indisponibili: Trancă este suspendat, Robert Gheorghe, Șendroiu și Măicăneanu sunt accidentați, iar Nicolae Cotolan stă și în aceast joc, după cartonașul roșu din ultima etapă a campionatului trecut. Toate echipele sunt foarte bine finanțate, au un nucleu de jucători cu care merg de câțiva ani, își permit să aducă fotbaliști de la un nivel mult mai bun. Noi avem un lot cu vârsta medie de 21 de ani, și aici mă refer la titulari. Suntem descoperiți de la mijloc în sus, am pierdut 10 jucători în această vară. Jucătorii nou-veniți trebuie să se integreze în grupul nostru, să ajungă la un nivel de pregătire foarte bun, pentru că marea majoritate au venit din eșaloanele inferioare sau juniori. Sunt jucători tineri, cu potențial, pe care sperăm să-i formăm și să ajungă la un nivel cât mai bun”, a declarat antrenorul Adrian Bogoi, la conferința de presă.

„La Măgurele a fost un joc echilibrat”

Bogoi a vorbit și despre meciul din prima etapă, de la Turnu Măgurele, în care echipa sa a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 42, după eliminarea mijlocașului Alex Trancă. „Am jucat împotriva unui adversar valoros, chiar dacă a făcut schimbări multe în lot după ce a promovat. În prima repriză, jocul a fost echilibrat, echipa adversă nu a avut ocazii, din contră, noi am avut două-trei oportunități bune. Trancă a luat foarte ușor al doilea cartonaș galben, dar arbitrul este acoperit de regulament. Am vrea și noi ca arbitrii să fie acoperiți de regulament în favoarea noastră. Am luat primul gol la începutul reprize secunde, iar al doilea gol l-am luat când jucam în nouă oameni, pentru că un jucător primea îngrijiri medicale. Mulți jucători au venit de foarte puțin timp, nu au parcurs perioada de pregătire centralizată cu noi și asta s-a văzut la meciul cu Turnu Măgurele”, a mai spus Bogoi.

Iulian Dinu (U Cluj), Adrian Nichifor ( CSU II Craiova), Bogdan Vișan (CSA Steaua București) și Paul Chiș (fundaș, Arieșul Turda) au fost noutățile din lotul lui Bogoi, în prima etapă. Pandurii a jucat la Turnu Măgurele în formula: I. Dinu – Oiță (Chiș ”62), Rob. Gheorghe, Bratu, Vasilescu (Tănăsoiu ”80) –  R. Lică, Trancă, Ciobanu (cpt.), Rasoveanu – Popescu, Nichifor (Vișan ”49).

Partida Pandurii Târgu Jiu – ASU Politehnica Timișoara se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe tereul sintetic de lângă noul Stadion Municipal din Târgu Jiu.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Turris Oltul Turnu Măgurele

Pe aceeași temă