„U” Cluj și-a încheiat cantonamentul din Cipru cu o remiză cu FK Liepaja. Dorin Goga și compania au făcut karaoke în ultima seară petrecută pe „Insula Afroditei”

Marius ANGHEL 07 Feb. 2020, 13:04 Pregătiri, amicale

„U” Cluj și-a încheiat stagiul de pregătire efectuat în Cipru cu o remiză. În ultimul meci disputat pe „Insula Afroditei”, „studenții” au înregistrat un 1-1 cu FK Liepaja, echipă care în sezonul trecut a terminat pe locul 6 în prima ligă din Letonia. Dorin Goga și compania se întorc astăzi în țară.

În ultimul din cele patru jocuri amicale pe care le-a avut programate în cantonamentul din Cipru, Universitatea Cluj a înregistrat o remiză. Letonienii au deschis scorul în minutul 21, după reușita mijlocașului nigerian de 19 ani Richard Friday. Băieții lui Adrian Falub au alergat apoi după egalare și au punctat pe final de partidă. În minutul 73, Victor Dican a înscris și a stabilit și rezultatul final al întâlnirii.

„U” Cluj: Gorcea – Inacio, Telcean, Andr. Mureșan, Neciu – Bg. Barbu, Dican – Ștefănescu, Goga, Mailat – Gavra
Au mai intrat: G. Florescu, Taub, Penescu, M. Coman
Nu au jucat: Dur-Bozoancă – R. Takacs, Art. Crăciun, Văsălie, Al. Pop, Nic. Pîrvulescu, Vl. Mihalcea

Clujenii au încheiat, astfel, cantonamentul din Cipru cu o victorie, două egaluri și o înfrângere.

În această iarnă, „U” Cluj a obținut următoarele rezultate în meciurile amicale: 1-5 cu Debrecen, în Ungaria, 2-7 cu Sticla Arieșul Turda, în care au fost folosiți mulți juniori, 5-0 cu Avântul Reghin, 4-2 cu Rigas FS, 1-3 cu FC Ararat Armenia, 2-2 cu Ermis Aradippou și 1-1 cu FK Liepaja, ultimele patrui desfășurate în Cipru.

Lotul Universității Cluj revine, astăzi, 7 ianuarie, în România, în jurul orei 18:00. În schimb, FK Csikszereda, echipă din Liga 2 care e în cantonament în Cipru cu trei zile înainte ca „U” Cluj să ajungă acolo, va rămâne în zonă până pe 12 februarie.

Joi seară, jucătorii lui Adrian Falub au avut program liber și l-au petrecut intonând cântece ale „Șepcilor roșii”:

Marius ANGHEL 07 Feb. 2020, 13:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă