Erik Lincar își va duce jucătorii în afara României pentru pregătirea de iarnă. ”Am avut ședință, să vedem care sunt planurile urgente”. Ce s-a mai discutat

Răzvan STÎNGĂ 11 Dec. 2021, 14:08 Liga 2
Erik Lincar își va duce jucătorii în afara României pentru pregătirea de iarnă. ”Am avut ședință, să vedem care sunt planurile urgente”. Ce s-a mai discutat

Erik Lincar a trasat deja strategia pentru reluarea pregătirilor, după pauza de iarnă. De această dată, Universitatea Cluj va face un cantonament în străinătate, după o primă perioadă pe plan local. Astfel, după câteva zile de antrenamente la Cluj, echipa va decola spre Turcia.

”U” Cluj va face un cantonament în Turcia, înainte de reluarea Ligii a 2-a 

În vară, Universitatea Cluj a preferat să se pregătească acasă, dar de această dată Erik Lincar a schimbat strategia. De teama faptului că terenurile nu vor fi în condiții tocmai bune, din pricina condițiilor meteo, Lincar și conducerea au ajuns la concluzia că e mai indicat un cantonament în afara României, în cazul de față în Turcia.

Acolo, Universitatea Cluj va lua mai multe meciuri de verificare.

În ceea ce privește cantonamentul din această iarnă. Prima parte o vom efectua la Cluj. După cum știți cantonamentul din această vară l-am făcut tot la Cluj pentru că am dispus de cele necesare. Nici acum n-aș fi mers în altă destinație, dar într-o destinație precum Turcia, unde există tot ceea ce ar fi necesar în ceea ce privește terenurile de joc.

Starea gazonului este foarte importantă, dar dacă aici (n.r. – în Cluj) va fi înghețat, va ploua și va trebui să facem antrenamentele doar pe sintetic, ceea ce ar fi complicat, a afirmat Erik Lincar pentru Sportul Clujean.

”U” Cluj caută sponsori. Erik Lincar: ”Am avut o ședință, în care am încercat să vedem care sunt planurile urgente pentru următoarea perioadă”

Tot în această iarnă, planurile la Universitatea Cluj sunt destul de importante, urmând să se facă demersuri care, de obicei, se fac la începutul campionatului. Pe lângă discuțiile cu conducerea pentru transferuri, Erik Lincar a recunoscut că vor fi negocieri și pentru atragerea unor noi sponsori, pentru creșterea bugetului.

”Colaborarea la U Cluj decurge în felul următor. Cu Radu Constantea președinte, director sportiv, Gabriel Giurgiu și manager general, Andrei Cordoș și cu mine. Am avut o ședință ieri, în care am încercat să vedem care sunt planurile urgente pentru următoarea perioadă.

Cel mai important zic eu ar fi să aducem jucătorii pe care ni-i dorim. Pe lângă acest aspect, încercăm să aducem oameni care să ne susțină și din punct de vedere financiar. Așteptăm cu nerăbdare data reunirii, moment în care sper eu să prezentăm și primii jucători noi”, a mai precizat Erik Lincar.

”U” Cluj, la două puncte de locul 2 

Universitatea Cluj finalizează anul chiar sub locul 2, care duce direct în Liga 1 la finalul play-off-ului. Ardelenii au 33 de puncte, fiind la două puncte de FC Hermannstadt și la nouă de Petrolul. Cu ploieștenii chiar au terminat anul 2021 ardelenii, dar au pierdut partida de pe ”Ilie Oană” cu scorul de 0-1.

Concordia Chiajna, FC Hermannstadt și Dunărea Călărași sunt adversarele pe care le vor mai întâlni ”studenții” în 2022, în sezonul regular.

Foto: Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/miscari-importante-de-trupe-la-u-cluj-trei-fotbalisti-au-semnat-rezilierea-iar-alti-patru-sunt-pe-cale-sa-o-faca-ardelenii-au-un-nou-sponsor-19213957

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-plecari-dintr-un-foc-de-la-steaua-daniel-oprita-a-renuntat-la-mario-enache-si-cezar-gherghiceanu-19213945

https://liga2.prosport.ro/seria-1/revenire-dureroasa-a-unui-fost-polist-pe-dan-paltinisanu-acestia-sunt-oamenii-uitati-ce-e-istoria-unde-e-istoria-prezentul-ce-e-19213935

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-nu-scapa-de-probleme-a-inceput-procesul-la-tas-19213932

Răzvan STÎNGĂ 11 Dec. 2021, 14:08 Liga 2
Pe aceeași temă