CS Balotești își schimbă strategia pentru noul sezon. Colaborarea pe care a început-o cu un club din Liga 1 i-a adus un antrenor principal și jucători

CS Balotești își schimbă strategia pentru noul sezon.** Colaborarea pe care a început-o cu un club din Liga 1 i-a adus un antrenor principal și jucători

CS Balotești schimbă strategia la al cincilea sezon pe care îl va petrece în campionatul Ligii 2. Echipa ilfoveană care joacă în eșalonul secund începând din ediția 2014-2015 va colabora din această vară cu Concordia Chiajna, grupare din Liga 1 care a decis să renunțe la satelitul pe care îl avea în Liga 3.

Parteneriatul dintre cele două cluburi a și început deja de ieri, 26 iunie. Emil Ursu, antrenorul principal de la Chiajna II, a preluat acum CS Balotești, iar odată cu el au fost aduși și mai mulți tineri jucători promițători de la Concordia. Liga a 2-a este considerată o etapă mult mai apropiată de cea din prima ligă, astfel că și trecerea la prima echipă va fi mai ușoară.

Ursu, care a mai antrenat și la Astra sau Dinamo, încă nu a semnat contractul cu CS Balotești, acolo unde îl va avea în staff pe secundul Emil Stanca, interimarul din perioadele grele ale echipei ilfovene. „Am început de ieri pregătirea la Balotești. Încă nu am semnat, dar se va finaliza”, a spus Emil Ursu pentru IlfovSport.

Noul antrenor al echipei de lângă București a confirmat și faptul că mai mulți jucători de la Concordia Chiajna II vor trece la CS Balotești. „Da, de aceea m-am și dus acolo. Altfel se face trecerea jucătorilor de la Liga a 2-a la Liga 1. E mult mai ușor decât de la Liga a 3-a și pot să și joace jucătorii care au perspectivă. Nu vom ține decât jucătorii de mare perspectivă. Săptămâna viitoare o să pot da și numele jucătorilor. Vom vedea ce jucători mai rămân și de la Balotești, trebuie să îi și văd, să îi opresc”, a mai spus Ursu pentru sursa citată mai sus.

În ultimele zile, CS Balotești a pierdut deja o serie de jucători pe care s-a bazat în ultimele sezoane. Claudiu Herea și Eugen Nica au semnat cu Petrolul, Constantin Dedu va ajunge la UTA, iar Lucian Ion a fost prezentat de Sportul Snagov.

CS Balotești și-a perfectat și primele amicale. Sâmbătă, de la ora 11:00, joacă cu Sportul Snagov, iar pe 18 iulie o întâlnește pe FC Argeș.

Pe aceeași temă