Prima achiziție a Petrolului pentru Liga 2, un jucător care în iarnă a refuzat-o pentru Balotești! Acum a semnat pe doi ani și visează la promovare

Prima achiziție a Petrolului după ce a promovat în Liga 2 este un jucător pe care l-a ofertat și în iarnă, însă atunci s-a lovit de refuzul său. Accederea ploieștenilor în eșalonul secund i-a făcut acum cu ochiul lui Claudiu Herea (28 de ani), mijlocaș care a lăsat Baloteștiul, acolo unde se reîntorsese după ce Sepsi Sfântu Gheorghe a renunțat la el.

Fratele mai mic al mult mai cunoscutului Ovidiu Herea a semnat acum cu Petrolul pe două sezoane. Ultima dată a jucat la CS Balotești, în 2018, în 12 partide și a marcat 4 goluri. La ilfoveni a făcut cuplu la mijlocul terenului cu fratele său, Ovidiu.

„FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu jucătorul Claudiu Herea, cel care a semnat, astăzi, cu gruparea „galben-albastră”, un angajament valabil pentru următoarele două sezoane.

În vârstă de 28 de ani, Herea evoluează pe postul de mijlocaș central, iar ultima dată a îmbrăcat tricoul grupării secunde CS Balotești. De-a lungul carierei, Claudiu Herea a mai jucat pentru Victoria Brănești, FC Viitorul Constanța, Rapid București și Sepsi Sf. Gheorghe, având 33 de meciuri disputate și 3 goluri marcate în primul eșalon.

Bun venit, Claudiu Herea!”, a anunțat clubul ploieștean pe site-ul oficial.

Tot astăzi, Petrolul și-a prezentat și noul antrenor principal, pe Leo Grozavu.

Iar de mâine, de la ora 18:00, pe stadionul „Ilie Oană”, „Lupii galbeni” își vor relua pregătirea. Ploieștenii se vor pregăti pe plan local până pe 9 iulie, atunci când se va pleca în Slovenia, pentru un stagiu centralizat întins pe durata a 12 zile. Acolo vor disputa și patru meciuri amicale. Două dintre acestea au fost deja antamate, cu prim divizionara bosniacă FK Sloga Simin Han (11 iulie) și cu formația croată de prim eșalon NK Lokomotiva Zagreb (20 iulie).

Pe aceeași temă