Dragomir: „O să mai văd banii de la Rapid când vor promova!”

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 17:21 Liga 2
Dragomir:**

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marți, că va mai recupera banii pe care liga i-a acordat clubului Rapid din drepturile de televizare doar atunci când formația giuleșteană va reveni în primul eșalon.

Situația la Rapid o văd prin ochelarii Diviziei B, pe care i-am lăsat puțin la garderobă, pentru că nu răspund de Divizia B. Am văzut meciul Rapidului și mi-a plăcut echipa din Buzău. Rapidul dacă nu se trezește și nu pune mâna pe un om la fel cum a fost Copos, nu poate să joace. Acești doi oameni sunt foarte simpatici și de bună credință, dar la o echipă din asta trebuie bani, să bagi cel puțin o jumătate de milion pe lună. Rapid trăiește din banii pe care i-am dat eu. O să mai văd banii ăia la calendele grecești. O să-i văd când vor promova în prima ligă, că trebuie să promoveze la un moment dat. Sper să vină repede pe turnantă și să promoveze, pentru că fotbalul românesc are nevoie de Rapid, Timișoara, Oradea, Bistrița. Acum văd toți ce înseamnă lipsa lui Copos de la echipă. Voi credeți că e ușor să găsești un fraier care să bage bani la echipă?, a spus Dragomir, într-o conferință de presă.

Rapid a primit de la LPF un avans de 200.000 de euro din drepturile de televizare pentru sezonul 2013/2014 al Ligii I, însă formația giuleșteană a fost retrogradată după două etape disputate în primul eșalon, în urma unei decizii a TAS.

Șeful LPF a lăudat formația Dinamo pentru evoluția din meciul de la Târgu Jiu, chiar dacă „alb-roșii” au pierdut, cu scorul de 1-2, în fața echipei Pandurii: „Eu zic că Dinamo a jucat foarte bine și numai neșansa a făcut să piardă. A luat niște goluri imposibile. Numai lipsa de experiență a făcut să piardă acest meci, dar este primul meci în care a arătat a echipă. În rest, jale mare de un an de zile”.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 17:21 Liga 2
Pe aceeași temă