Motivul pentru care Dumitru Dragomir ar vrea să fie președinte la Rapid și ce schimbări ar face la club

Liga2.ro 05 Aug. 2020, 12:49 Liga 2
Motivul pentru care Dumitru Dragomir ar vrea să fie președinte la Rapid și ce schimbări ar face la club

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit, marți seara, despre posibilitatea de a prelua funcția de președinte la Rapid, echipă care a ratat promovarea în Liga 1 și va evolua și în sezonul următor tot în Liga 2.

Fostul șef al LPF afirmă că ar accepta posibilitatea de a veni la cârma clubului alb-vișiniu, însă numai în anumite condiții.

Dumitru Dragomir: ”Cine pune mâna pe un Dragomir fără să le ia bani?”

Dumitru Dragomir vrea să implementeze propriul său plan de conducere al clubului și își dorește să atragă jucători care să facă performanță la Rapid.

”Să vedem dacă merg la Rapid. M-aș duce pentru galerie, care m-au aplaudat și înjurat. Sunt respectat, așa. Părerea mea e că cei de la Steaua, Dinamo, U Cluj, au galerii care sunt de respectat. Cinstit. Și m-aș mai duce pentru primarul acesta care a făcut lucruri bune, dar n-a reușit cu Rapid. Ar merita să aibă un succes cu Rapidul.

Eu dacă m-aș duce la Rapid, după filosofia mea, mi-aș face eu proiectul. Nu mă duc după proiectul lor. Dacă lumea agreează proiectul meu, mă duc. Dacă nu, am pensie bună. Mă duc la Rapid să nu câștig niciun ban. Dacă ei au nevoie de bani, le dau împrumut, nu gratis, că nu-s filantrop. Am o strategie de marketing, că trebuie bani, că nu joc eu și primarul. Trebuie aduși fotbaliști, disciplină. Eu nici nu știu dacă mă voi duce. Reacția galeriei va fi ok pentru mine. Cine pune mâna pe un Dragomir fără să le ia bani?

Nu vă pot răspunde decât numai trei patru cinci zile. Dacă îmi dau seama dacă pot să fac pasul sau nu. Nu mă pot arunca… că există posibilitatea să joc cu Dinamo, cu Petrolul. Trebuie aduși jucători de valoare, că nu se poate”, a declarat Dumitru Dragomir la DigiSport.

”Am la dispoziție timp de gândire cam o săptămână”

Informația circulă de câteva zile, iar fostul președinte al LPF, contactat de ProSport, n-a infirmat varianta de a merge la Rapid, susținând că are nevoie de timp de gândire.

”Tată, momentan nu vă pot oferi prea multe detalii. Am la dispoziție timp de gândire cam o săptămână. La Rapid se vor schimba niște lucruri, iar decizia mea contează mult în funcție de aceste aspecte. Am avut niște discuții, dar încă nu sunt concretizate și nu este nimic oficial. Vă rog să mă înțelegeți. Nu vă pot spune rolul meu, pe care s-ar putea să îl am la Rapid, dar vă pot confirma că au fost niște discuții”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Clubul Rapid are ca principal acționar firma reprezentată în România de Victor Angelescu, Casazela Rapid Ltd., cu 49 la sută. De curând, Liviu Goncea, ”Milionarul Kia”, a preluat 48 la sută din procentele grupării giuleștene. Celelalte 3 la sută sunt deținute de Asociația Academia Rapid.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dumitru-dragomir-presedinte-la-rapid-am-la-dispozitie-timp-de-gandire-dar-va-pot-confirma-ca-au-fost-niste-discutii-19142496

 

Liga2.ro 05 Aug. 2020, 12:49 Liga 2
Pe aceeași temă