„U” Cluj, mai aproape de retrogradare decât de promovare la finalul turului. Adrian Falub, după egalul cu ASU Poli: „În momentul actual, doar atât putem”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2019, 16:44 Campionat

Egalul a devenit rezultatul favorit a clujenilor în acest sezon, mai ales sub conducerea lui Adrian Falub. „U” Cluj a remizat, scor 0-0, sâmbătă, pe teren propriu, cu ASU Poli, și a ajuns la a opta partidă încheiată la egalitate în ultimele 13 de Liga 2 în care șef al staffului e Falub. Promovarea este un vis frumos, Universitatea situându-se la finalul turului mai aproape de retrogradare, la doar două puncte peste ultima poziție care duce în Liga 3.

Adrian Falub: „Din păcate, nu am reușit să înscriem. În momentul actual, doar atât putem”

În ziua în care clubul Universitatea Cluj a împlinit 100 de ani, 23 noiembrie 2019, băieții lui Adrian Falub au încercat să își facă fericiți deja puținii spectatori care îi mai încurajează în aceasă perioadă din tribune cu o victorie. S-au luptat cu timișorenii de la ASU Poli, însă fluierul final a consemnat pe tabelă tot o remiză, de această dată fără goluri marcate.

„Am dominat, am presat, ne-am dorit să câștigăm astăzi. Am controlat partida aproape în totalitate, am făcut multe lucruri bune, dar, din păcate, nu am reușit să înscriem. Știam că Poli este o echipă care se apără foarte bine, care primește gol destul de greu, iar o defensivă de acest gen este dificil de desfăcut. Ei au ajuns o singură dată la poartă, când au lovit bara, însă în restul partidei nu au contat, au trecut rar de centrul terenului. Ne-am descurcat bine până în ultimii 30 de metri, unde nu am avut dinamică de joc, am fost mult prea statici. În rest, nu am ce să le reproșez băieților, deoarece și-au dorit victoria, s-a văzut acest lucru. Un succes ar fi cântărit enorm, dar probabil că, în momentul actual, doar atât putem”, a concluzionat, citat de site-ul oficial al clubului Universitatea Cluj, Adrian Falub.

Cu 23 de puncte acumulate în acest tur, „U” Cluj se clasează pe locul 11, la egalitate cu alte trei echipe. FC Csikszereda, ultima formație aflată pe locurile retrogradabile, are 21 de puncte, iar Rapid, situată pe locul 3, de baraj pentru promovare, e la opt puncte în față.

În ultimele două meciuri pe care le mai are de disputat în 2019, ambele din retur, „U” Cluj le întâlnește pe CSM Reșița (sâmbătă, ora 15:00, pe Cluj Arena) și Viitorul Pandurii (7 decembrie, ora 11:00, la Târgu Jiu).

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: FC Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 24 Nov. 2019, 16:44 Campionat
Pe aceeași temă