Sezon de totul sau nimic pentru Adrian Falub? Antrenorul lasă de înțeles că pleacă de la Gloria Bistrița Năsăud dacă ratează promovarea. Startul de play-off, deloc convingător

Andrei PASCU 11 Apr. 2023, 16:04 Liga 3
Sezon de totul sau nimic pentru Adrian Falub? Antrenorul lasă de înțeles că pleacă de la Gloria Bistrița Năsăud dacă ratează promovarea. Startul de play-off, deloc convingător

Gloria Bistriţa Năsăud nu are cel mai bun start de play-off în Seria 10 a Ligii 3, chiar dacă e văzută drept una din favorite la accederea în Liga 2. În primele două etape, echipa pregătită de Adrian Falub a luat două puncte, după 0-0 cu CSM Satu Mare și 2-2 cu CS Lotus Băile Felix.

Antrenorul a lăsat de înțeles că va pleca de la Gloria Bistriţa Năsăud în cazul în care nu va reuși să îndeplinească obiectivul, chiar dacă poate avea un adversar redutabil din Seria 9, Corvinul Hunedoara.

Pleacă Adrian Falub de la Gloria Bistriţa Năsăud dacă ratează promovarea? ”N-am venit să rămân în Liga 3”

Gloria Bistriţa Năsăud este pe locul 2 în Seria 10 a Ligii 3, cu 40 de puncte, cu un punct peste locul 3, CSM Satu Mare, și la șase puncte de locul 1, FC Bihor Oradea. Pentru Adrian Falub nu contează cum va merge echipa sa la baraj, fie că vorbim de prima poziție, fie că vorbim de a doua, dar vrea neapărat ca din vară să fie prezentă în Liga 2.

Antrenorul a sosit la Bistrița Năsăud doar cu acest gând, astfel încât, din declarația făcută recent, pare că înclină să plece dacă nu va îndeplini obiectivul trasat alături de conducere.

Eu n-am venit să rămân în Liga a 3-a, nu vreau să mai antrenez în Liga a 3-a, mie nu îmi place în Liga a 3-a, să fiu sincer, nu e un campionat foarte plăcut sau foarte frumos. Vreau să mergem repede de aici.

Nu știu ce așteptări are lumea, dacă lumea vrea să câștigăm toate meciurile cu 5-0, nu putem, să nu aștepte asta. Dacă oamenii așteaptă să promovăm, întâi trebuie să ajungem la baraj. Noi suntem în obiectiv, suntem la baraj în acest moment. Pe mine chiar nu mă interesează pe ce loc terminăm.

Dacă terminăm pe 2 jucăm primul baraj cu Corvinul Hunedoara, tot vom juca cu ei, tot va trebui să jucăm cu echipă din cealaltă serie. Sigur, mi-ar plăcea să terminăm pe primul loc și putem, depinde de noi, meciuri sunt. Noi dacă ne câștigăm meciurile terminăm pe primul loc”, a spus Adrian Falub.

Gloria Bistriţa Năsăud, locul 2 în Seria 10 a Ligii 3

Gloria Bistriţa Năsăud a terminat sezonul regular în Seria 10 a Ligii 3 pe locul 3, cu 38 de puncte, la egalitate cu locul 2, CSM Satu Mare, și la două puncte, de liderul FC Bihor Oradea. A adunat, în 18 etape din întrecerea regulară, 12 victorii, două egaluri și patru înfrângeri.

În play-off e pe locul 2, cu 40 de puncte, cu un punct peste locul 3, CSM Satu Mare, și cu 12 puncte peste locul 4, Lotus Băile Felix. Liderul Seriei 10 este FC Bihor Oradea, 46 de puncte.

În runda a 3-a a play-off-ului, Gloria Bistrița Năsăud va întâlni FC Bihor Oradea, pe teren propriu. Analiza lui Adrian Falub:

Ne așteaptă un meci dificil, cu liderul campionatului, o echipă care în ultimele cinci meciuri are cinci victorii consecutive, golaveraj 12-1. Noi suntem pe loc de baraj și încercăm să câștigăm pentru că avem nevoie de puncte, mai sunt 21 care se pot lua, iar primul pas este meciul cu Bihor, care ne va arăta cam unde suntem.

 Și în decembrie când am jucat aici cu ei ne-a fost foarte greu, ei au crescut de atunci, primesc greu gol și înscriu multe goluri. Sunt încrezător, am făcut egaluri în ultimele două meciuri, dar amândouă în deplasare și echipa este în creștere ca joc.

Trei puncte cu Bihor ne-ar oferi o poziție în care n-am mai avea atât de multă presiune, din punct de vedere mental ar fi o injecție de încredere pentru ce urmează”.

Foto și video: Gloria Bistrița Năsăud

https://liga2.prosport.ro/liga-3/costin-lazar-despre-demisia-de-la-cetatea-turnu-magurele-19266246

https://liga2.prosport.ro/liga-3/valentin-badoi-este-noul-principal-al-echipei-cetatea-turnu-magurele-unde-este-vazut-ca-un-antrenor-de-mare-performanta-publicul-spectator-si-copiii-sa-v-19266242

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acs-muscelul-campulung-elite-ca-si-retrogradata-din-liga-3-dupa-ce-si-a-aflat-sanctiunile-din-partea-frf-in-urma-retragerii-de-pe-teren-din-jocul-cu-unirea-bascov-amenda-colosala-primita-si-puncte-s-19266227

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-ramnicu-sarat-are-bugetul-garantat-in-cazul-in-care-promoveaza-in-liga-2-primarul-a-prezentat-noul-sponsor-al-clubului-unul-care-este-implicat-si-la-o-echipa-importanta-din-pri-19266202

https://liga2.prosport.ro/liga-3/costin-lazar-a-demisionat-de-la-cetatea-turnu-magurele-19266190

 

Andrei PASCU 11 Apr. 2023, 16:04 Liga 3
Pe aceeași temă