Nicolae Dică a luat o decizie în privința viitorului său la Pitești după ce a vorbit cu șefii săi. „Mi-au zis că am mână liberă să fac ce vreau, că nu e vina mea”

Marius ANGHEL 14 Sep. 2019, 10:26 Campionat
Nicolae Dică a luat o decizie în privința viitorului său la Pitești după ce a vorbit cu șefii săi.**

Zilele trecute, după eliminarea din Cupa României suferită pe terenul unei echipe din Liga 3, managerul și, totodată, antrenorul echipei Campionii FC Argeș, Nicolae Dică amenința că se gândește să demisioneze, iar o decizie va lua după ce va discuta și cu șefii săi.

Dică a revenit la sentimente mai bune față de jucătorii săi și a anunțat că rămâne pe poziții. Prezent la DigiSport Special, managerul grupării din Pitești a spus motivele care l-au făcut să se gândească la demisie, dar și ce planuri are pe viitor.

„Am fost dezamăgit, pentru că au fost câteva persoane care au contestat munca mea la FC Argeș și am zis atunci că e mai bine să renunț. Apoi am avut o discuție cu conducerea. Cei de acolo mi-au arătat susținere și mi-au zis că nu vor să plec. Mi-au zis că am mână liberă să fac ce vreau, că nu e vina mea și că ei consideră că trebuie să continui. Aceste lucruri, dar și mesajele pe care le-am primit de la mai mulți oameni mi-au dat putere să continui. Așa că voi continua și cred că pot face lucruri mărețe cu această echipă, dar e nevoie de timp”, a spus Nicolae Dică.

După meciul cu Flacăra Horezu, Dică spunea că, dacă va rămâne, va lua decizii drastice în privința unora dintre jucători. „Dacă voi mai rămâne la această echipă, pe mulți dintre jucători nu-i veți mai vedea îmbrăcând tricoul acestei formații. Am avut o discuție cu ei, atâta timp cât eu sunt aici și muncesc, încercând să le ofer condiții, atât cât se poate, aștept și răsplata. Trebuie să dea totul pentru această echipă. Sunt la un club de tradiție, nu oriunde. Aici au crescut mulți jucători de valoare. Nu trebuie să ne mulțumim cu puțin, eu vreau cât mai mult. Le-am spus de la început că îmi doresc să câștig cât mai multe jocuri. La Horezu s-au crezut dinainte învingători. Fiecare doarme cum își așterne. Sunt multe elemente care mă determină să mă gândesc să renunț. Voi avea o discuție în acest sens cu conducerea clubului”, spunea Nicolae Dică.

Dacă din Cupa României echipa a fost eliminată la chiar primul meci, Campionii FC Argeș stă destul de bine în campionat, după primele șase etape. Echipa ocupă locul 5 în Liga 2, cu 12 puncte. Duminică, de la ora 15:30, joacă acasă, cu Rapid.

Marius ANGHEL 14 Sep. 2019, 10:26 Campionat
Pe aceeași temă