Gheorghe Mihali, demis de la CS Balotești după doar șapte meciuri. Ilfovenii și-au numit deja un nou antrenor, un necunoscut

Marius ANGHEL 10 Apr. 2019, 12:21 Campionat
Gheorghe Mihali, demis de la CS Balotești după doar șapte meciuri.** Ilfovenii și-au numit deja un nou antrenor, un necunoscut

Cel de-al cincilea eșec consecutiv suferit de CS Balotești în acest an, în cele șapte etape din care a scos doar trei puncte, a dus la despărțirea clubului ilfovean de antrenorul principal numit la finalul lunii ianuarie, înaintea reluării returului Ligii 2. Înfrângerea suferită în weekenul trecut pe teren propriu cu UTA, scor 1-3, a determinat conducerea echipei ilfovene să facă o nouă schimbare pe banca tehnică în încercarea de a produce un șoc și a reveni în lupta pentru evitarea retrogradării în ultimele zece meciuri rămase de disputat în acest sezon.

Astfel, președintele Liviu Gulie a ajuns la un acord de reziliere cu Gheorghe Mihali, iar imediat a fost găsit un înlocuitor. Fostul internațional își încheie mandatul la CS Balotești după doar șapte meciuri, în care a obținut o victorie și șase eșecuri, și lasă echipa pe locul de unde a preluat-o, pe 18. Locul său pe banca tehnică va fi luat de Ciprian Niță. Acesta este un necunoscut cel puține pentru primele două ligi fotbalistice din România.

  • Gheorghe Mihali este al treilea antrenor schimbat în acest an în Liga 2. Primul a fost Mugurel Cornățeanu, la Petrolul, cu Gheorghe Mulțescu, iar apoi Emil Săndoi, la FC Argeș, cu Augustin Eduard.

 

Noul antrenor al Baloteștiului a antrenat la nivel de juniori la Sportul Studențesc și a fost „secundul” lui Florin Răducioiu în scurtele sale mandate la loturile de juniori ale naționalei. Tatăl lui Ciprian Niță este fostului rapidist Puiu Niță.

La echipa din Ilfov, Ciprian Niță va fi ajutat în stafful tehnic de antrenorul secund Ion Costache și antrenorul cu portari Corneliu Fulga, care este și jucător activ.

E a patra schimbare de antrenor în acest sezon la CS Balotești, după ce până acum a mai fost pregătită de Emil Ursu, Fănel Nofitovici și Gheorghe Mihali.

Ciprian Niță a fost rapid legitimat la FRF, astfel că se află pe banca tehnică începând de la meciul de astăzi, cu Academica Clinceni.

CS Balotești se află pe locul 18 după 28 de etape, cu următoarea linie de clasament: 28 de meciuri, 6 victorii, 4 egaluri, 18 înfrângeri, golaveraj 25-54, 22 de puncte. Primul loc care asigură menținerea, 15, este ocupat în acest moment de Luceafărul Oradea, care are 31 de puncte, deci cu nouă mai mult decât Baloteștiul.

„Teoretic, încă mai putem spera la salvare, dar la ce se întâmplă în teren e destul de greu. „, spunea Gheorghe Mihali, la finalul meciului cu UTA, desfășurat sâmbătă trecută.

Rezultate obținute de CS Balotești cu Gheorghe Mihali pe banca tehnică:

Et. 22: CS Balotești – CS Mioveni 0-2
Et. 23: Daco Getica București – CS Balotești 1-2
Et. 24: CS Balotești – SSC Farul Constanța     0-1
Et. 25: Dacia Unirea Brăila – CS Balotești     1-0
Et. 26: CS Balotești – Ripensia Timișoara     0-2
Et. 27: ACS Poli Timișoara – CS Balotești     3-1
Et. 28: CS Balotești – UTA Arad     1-3

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto

Marius ANGHEL 10 Apr. 2019, 12:21 Campionat
Pe aceeași temă