Dezastru la Sportul: Jucătorii se antrenează singuri, nimeni nu știe unde joacă cu Farul!

Mihai Andries 05 Mar. 2013, 21:14 Campionat

Cu numai 4 zile până la reluarea campionatului, când Sportul Studențesc ar urma să primească vizita Farului Constanța, iată că problemele bucureștenilor nu au dispărut. Neavând antrenor care să conducă ședința de pregătire, apă pentru a face duș după antrenament, doctor sau echipament, cei 15 jucători rămăși la echipa mare (Ormenișan, Ghinga, Patriche, Cioranu, Beța, Ciobanu, Lung, Lungu, L. Dobre, V. Lazăr, Novac, Ferfelea, Nistor, Varga și I. Șerban) își fac, totuși, apariția zilnic la stadion, unii cu mașinile personale, alții cu transportul în comun.
   
Nu știu unde vor juca
 
Nici până astăzi nu se știe locul de disputare al partidei, cert este că pe stadionul din Regie meciul nu se poate juca. Asta deoarece Apa Nova a oprit alimentarea cu apă din cauza datoriilor, iar suprafața de joc arată deplorabil. În aceste condiții, există și posibilitatea ca meciul să nu se poată disputa, jucătorii neavând nici vizita medicală efectuată.
   
Antrenorul nu mai vine
 
Potrivit unor surse din cadrul echipei, se pare că antrenorul principal Virgil Andronache a decis că nu mai poate continua să își antreneze elevii până când toate problemele nu se vor rezolva. Sportul Studențesc ocupă primul loc în clasament după 12 etape, dar ținând cont de problemele cu care se confruntă visul de a promova este tot mai departe

 

Articol și foto de Claudia DRAGU

Mihai Andries 05 Mar. 2013, 21:14 Campionat
Pe aceeași temă