Antrenorul care va conduce Luceafărul Oradea după ce Cristian Dulca a fost detașat la ACS Șirineasa

Marius ANGHEL 21 Mar. 2018, 20:44 Campionat
Antrenorul care va conduce Luceafărul Oradea** după ce Cristian Dulca a fost detașat la ACS Șirineasa

Luceafărul Oradea a rămas fără antrenorul principal Cristian Dulca în această săptămână. Acesta nu a fost demis sau și-a prezentat demisia, ci detașat la o altă echipă care-l are ca susținător financiar pe omul de afaceri Nicolae Sarcină, ACS Șirineasa, liderul din Seria a 4-a a Ligii 3.

Cum echipa care își dispută meciurile de pe teren propriu la Petroșani a suferit fotbalistic în primele două meciuri din acest an, chiar dacă pe teren a obținut o remiză (1-1 cu Național Sebiș) și o victorie (1-0 cu Internațional Bălești), investitorul celor de la ACS Șirineasa și de la Luceafărul a decis să-l trimită pe Dulca la gruparea din Liga 3.

„Este adevărat, merg la Șirineasa să ajut la promovare. O fac pentru acest proiect, în care cred. Când omul care are încredere în tine îți cere să-l ajuți, este normal să o faci”, a declarat, pentru Liga2.ro, antrenorul clujean Cristian Dulca.

De menționat că antrenorul de până acum al celor de la ACS Șirinesei, Dan Vasilică, a fost demis luni seară.

În ceea ce-l privește pe Cristian Dulca, acesta a preluat Luceafărul în etapa a 6-a din Liga a 2-a și se desparte, cel puțin temporar, de ea după etapa a 25-a.

Rolul de antrenor principal la Luceafărul Oradea îi va redeveni, astfel, lui Cristian Lupuț, care va fi secondat de Ioan Pap Deac, cei doi conducând echipa și după plecarea lui Erik Lincar, sezonul trecut.

În următorul joc, echipa bihoreană va evolua, sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, la Sânmartin, cu Metaloglobus București. Luceafărul luptă pentru evitarea retrogradării și în acest moment se află pe locul 13, cu 27 de puncte, cu trei mai mult decât prima clasată pe loc ce duce în Liga 3. Metaloglobus are tot 27 de puncte și e pe locul 14.

Articol scris de Florin MIHALCA (Bihoreanul)

Marius ANGHEL 21 Mar. 2018, 20:44 Campionat
Pe aceeași temă