Un portar din Liga 1 și un mijlocaș francez de la o prim-divizionară bulgară, noile achiziții ale Sportului Snagov

Sportul Snagov și-a pierdut căpitanul, pe Valentin Bărbulescu (33 de ani), după ce Comisia de Disciplină și Etică a FRF l-a suspendat patru luni și l-a amendat cu 15.000 de lei pentru că a recunoscut că obișnuiește să joace la pariuri, iar pe ultima sută de metri înainte de reluarea campionatului își completează lotul. Liderul Ligii 2 a semnat ieri cu doi jucători, un mijlocaș și un portar.

Pe Ștefan Târnovanu (18 ani) l-a împrumutat de la Politehnica Iași, iar pe Bilel Ait Malek (22 de ani) l-a adus din postură de liber de contract, după ce ultima dată a evoluat în prima ligă a Bulgariei, la FK Vereya.

Târnovanu a prins două meciuri la Poli Iași în acest sezon de Liga 1, iar în cariera sa a mai fost împrumutat, sezonul trecut, în Liga 2 la Știința Miroslava, unde a apărat în patru jocuri. Tânărul portar ieșean are și selecții la naționala under 19, dar a fost implicat și într-un scandal care a dus la excluderea sa din lot. În luna septembrie 2018, Târnovanu a fost trimis acasă după ce a fost acuzat că ar fi scanat cardul colegului său de cameră Andrei Cristea și și-ar fi cumpărat online mai multe produse.

„Ștefan Târnovanu, retur în tricoul Sportului Snagov

Ștefan Târnovanu a fost împrumutat de echipa noastră de la Politehnica Iași și se va pregăti sub comanda și îndrumarea lui Eugen Trică și a lui Martin Tudor, după ce, în tur, a avut două apariții pentru prima divizionară din regiunea Moldovei.
Târnovanu evoluează pe postul de portar și este angrenat în lotul naționalei U19.

Bun venit, Ștefan, și la cât mai multe meciuri fără gol primit!”, a anunțat Sportul Snagov pe pagina sa de facebook.

Cât îl privește pe Bilel Ait Malek, acesta este un francez de 22 de ani, care a început fotbalul la Lens, unde la seniori a jucat la echipa a doua a clubului. Ulterior a ajuns la Tarbes, o altă echipă de ligă a patra din Hexagon, iar în august 2018 a făcut pasul direct în prima ligă a Bulgariei, la Vereya, unde în prima parte a sezonului a fost utilizat în 13 meciuri. Acum a ajuns la Sportul Snagov.

„Bilel Ait Malek, noul jucător al Sportului Snagov

Bilel Ait Malek a semnat un contract cu gruparea snagoveană. În vârstă de 22 de ani, jucătorul francez evoluează în calitate de mijlocaș și, în turul 2018-2019, a îmbrăcat de 13 ori tricoul FK Vereya, primă divizionară în campionatul Bulgariei, de la care s-a transferat la echipa noastră.

Îi dorim succes și la cât mai multe partide reușite pentru Sportul Snagov!”, a transmis echipa ilfoveană aflată pe primul loc în Liga 2.

Sâmbătă, de la ora 11:00, Sportul Snagov primește vizita echipei Daco Getica, în primul meci oficial din 2019.

Pe aceeași temă