Primul jucător care pleacă de la Rapid ajunge la o adversară din campionat. În vară era prezentat ca unul dintre cei mai promițători tineri atacanți din Liga 2

Rapid a anunțat primul jucător de care se desparte în 2020. Atacantul Gabriel Dodoi, achiziționat în vara trecută, va fi cedat sub formă de împrumut la CSM Reșița.

Gabriel Dodoi era prezentat, în vara trecută, de Rapid ca unul dintre cei mai promițători tineri atacanți din Liga 2 și semna un contract valabil pe doi ani, cu drept de prelungire. Jucătorul adus de la Pandurii Târgu Jiu, însă care fusese sub contract cu CFR Cluj, a evoluat însă puțin pentru giuleșteni în prima parte a sezonului, astfel că Daniel Pancu a decis să-l cedeze acum unei alte echipe unde ar avea șanse să joace mai mult. CSM Reșița, club care se află pe loc retrogradabil acum, pe 17, a fost opțiunea pentru atacantul originar din Târgu Jiu.

„📰 GABRIEL DODOI, ÎMPRUMUTAT LA CSM REȘIȚA

Atacantul Rapidului Gabriel Dodoi va juca până la finalul sezonului la CSM Reșița, ocupanta locului 17 în Liga 2.
În vârstă de 21 de ani, Gabi a venit în vară de la Pandurii Târgu Jiu și a jucat 8 meciuri în tricoul alb-vișiniu”
, a anunțat Rapid despărțirea de Gabriel Dodoi.

În acest sezon de Liga 2, Gabriel Dodoi a fost utilizat de Daniel Pancu la Rapid doar 156 de minute. În cele șase meciuri în care a intrat pe teren, cu Farul (0-0), ASU Poli (1-0), CSM Reșița (2-1), Viitorul Pandurii (1-2), Metaloglobus (0-0) și „U” Cluj (1-1), atacantul a fost titular doar cu Farul.

În cariera sa, Gabriel Dodoi a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu (Liga 1 și 2), CFR Cluj 2 (Liga 3), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (Liga 1) și Rapid (Liga 2).

Pe aceeași temă