Mihai Dina dă de pământ cu președintele Olimpiei: „Acest clovn vorbește mult și prost”. Atacantul dezvăluie convorbirea cu Attila Karda | FOTO

Reacția președintelui clubului Olimpia Satu Mare după declarațiile atacantului Mihai Dina nu rămâne fără răspuns. Fostul jucător al echipei CSM Râmnicu Vâlcea îi dă o nouă replică dură lui Attila Karda, conducător care l-a ofertat să vină la Olimpia când era în negocieri cu un alt club, apoi i-a propus un contract mai mic și ulterior l-a anunțat că s-a răzgândit și nu-l mai dorește. Acuzat că s-a dat bolnav și apoi a fost observat savurând „un șpriț de vin la un restaurant din centrul orașului”, Dina îl face mincinos pe Karda și aduce și dovezi.

„Să lămuresc situația mea cu Olimpia Satu Mare. Din păcate, acest clovn vorbește mult și prost. Eu nu mint.

Despre chestia că am fost bolnav, da, așa e, am fost răcit, am avut infecție în gât. L-am și rugat să mă ajute cu un antibiotic. Cât despre vin, am stat cu câțiva colegi, pe care-i cunoșteam de mult timp și cu care am jucat, înainte să plec acasă la un pahar de vin. Ceva normal.

Cred că ar trebui să își facă griji de unde dă bănii înapoi, nu să vorbească urât de noi, jucătorii. Nu vreau ca oamenii să înțeleagă greșit și să creadă că un mincinos poate conduce o echipă de fotbal. Nu caut conflict, dar nu e normal să mintă și tot el să fie cel care se simte trădat. Trebuia să își ceară scuze pentru ce ne-a făcut, mie și lui Cristi, și asta era…”, a spus Mihai Dina pentru Liga2.ro.

Mai jos puteți vedeam imagini cu conversația dintre Dina și Karda pe WhatsApp:


Attila Karda îi spune lui Mihai Dina despre problemele financiare și îi recomandă să meargă acasă. Inițial, atacantului i se oferise un salariu de 5.000 de lei și apoi unul înjumătățit.


Mihai Dina îi reproșează președintelui Olimpiei modul în care a procedat cu el și cu fundașul Cristi Munteanu.


Karda îi spune lui Dina că Olimpia nu are gând să promoveze, deși se află pe locul 4 în Liga 2 și la doar un punct de locul de baraj și la două de al doilea loc promovabil direct. Pentru completarea lotului, președintele clubului sătmărean spune că va apela la juniori.


Attila Karda l-a acuzat pe Dina că s-a dat bolvan în loc să vină la antrenamente. În convorbirea privată, atacantul i-a scris conducătorului Olimpiei că are nevoie de medicamente.


Dovada că președintele Olimpiei i-a trimis contractul lui Mihai Dina


Schimbul de replici de până acum dintre Attila Karda și Mihai Dina:

„Noi avem un plafon salarial pe care nu-l putem depăși. Cei doi (n.r. – Mihai Dina și Cristian Munteanu) sunt jucători valoroși, dar pretențiile lor sunt peste ce poate oferi Olimpia în momentul de față. Dar rămân în continuare în atenția noastră”, a spus Attila Karda în conferința de presă dinainte de plecarea în cantonamentul din Cipru.

„Eu și Cristi Munteanu am primit pe mail oferte de la Satu Mare și am decis să mergem acolo, eu mi-am întrerupt negocierile pe care le avea cu un club din Cipru. După două-trei zile petrecute la Olimpia, președintele ne-a spus că au pierdut o parte din finanțare, nu ne mai poate oferi salariile inițiale și ne-a făcut o ofertă mai mică. Eu și Cristi nu am mers la Olimpia pentru bani, ci în special pentru antrenorul Bogdan Andone, plus că ne doream să ne batem la promovare, așa că am acceptat și a doua propunere, ca să fie bine pentru club. Însă, după ce am acceptat a doua propunere, președintele de la Satu Mare ne-a anunțat că s-a răzgândit și nu ne mai dorește la echipă! Eu și Cristi Munteanu avem împreună 500 de meciuri în Liga 1, consider că acest președinte și-a bătut pur și simplu joc de noi și este lipsit de caracter! La Olimpia este o debandadă totală”, a declarat Mihai Dina, deranjat de declarația lui Karda cum că pretențiile sale financiare au fost peste posibilitățile Olimpiei.

„Decizia de a nu face parte din lot nu a fost a mea… nu aș vrea să dau replica unui jucător care pe unde a trecut a făcut tam-tam. Nu înțeleg de ce vorbește la plural mereu și aș vrea spun că programul echipei a fost stabilit de antrenor. A sosit sâmbătă, când antrenamentele începeau miercuri, a făcut un antrenament după care a stat trei zile bolnav, iar a patra zi savura un șpriț de vin la un restaurant din centrul orașului! Aici se vrea performanță, iar pentru acest lucru noi facem eforturi. Nu tolerez asemenea lucruri, așa cum nu voi accepta ca un jucător care nu a fost păstrat în lot să vorbească despre caracterul meu și clubul pe care îl conduc! Dacă e așa debandadă mare la Olimpia, de ce acceptase oferta… mă întreb și eu?! Și mă opresc aici pentru că nu aș vrea să continui polemica cu acest jucator… Îi doresc mult succes în continuare”, a fost replica lui Karda după reacția lui Dina.

Între timp, Mihai Dina și Cristian Munteanu au fost ofertați de Cătălin Rufă și s-au alăturat lotului echipei Metalul Reșița.

Pe aceeași temă