EXCLUSIV | Se complică lucrurile pentru Alex Ioniță! Ultimele detalii despre transferul mijlocașului la Rapid

EXCLUSIV | Se complică lucrurile pentru Alex Ioniță!** Ultimele detalii despre transferul mijlocașului la Rapid

Alexandru Ioniță (24 de ani) de la CFR Cluj și-a exprimat dorința pentru a reveni la Rapid, în Liga 2, dar un posibil transfer este aproape imposibil de realizat. Contactat de ProSport, Ovidiu Burcă, președintele clubului, a recunoscut că e destul de dificil ca „Bulgarul” să ajungă sub comanda lui Daniel Pancu.

Proaspăt campion cu CFR Cluj, Ioniță a recunoscut că vrea să joace la Rapid, dar lucrurile sunt destul de complicate. „Alex Ioniță de la CFR își dorește să vină la noi, noi ne dorim să-l aducem, dar este puțin mai dificil. Cei de acolo au plătit o sumă foarte mare pentru el și mă gândesc că vor măcar să-și scoată banii. Sau poate chiar să obțină un profit. O astfel de sumă ar fi mult prea mare pentru noi. Vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Ovidiu Burcă, pentru ProSport.

Recent, la ProSport Live, impresarul Florin Manea a vorbit și el despre situația lui Ioniță. „Alex Ioniță nu are nevoie de niciun raport, are nevoie de acordul CFR-ului. Mi-e greu să cred că va ajunge la noi. Câștigă foarte mult. Noi l-am aștepta cu drag, dar vedem”, a spus Manea.

Citește și: Rapid vrea cu orice preț în Liga 1! Pancu a pus mâna pe un jucător de la Dinamo

Pancu a anunțat public că vrea să-l transfere pe Ioniță

După ce Rapid a promovat matematic în Liga 2, Daniel Pancu a anunțat că îl așteaptă pe Ioniță la echipă: „Acum mă gândesc la campania de achiziții și cap de listă e Alex Ioniță de la CFR Cluj. El are nevoie de noi și noi de el. Îl așteptăm în Liga 2”.

În replică, Alexandru Ioniță a recunoscut că vrea să joace la Rapid: „Trebuie să mă antrenez în continuare și să demonstrez că merit să fiu în echipă. Nu am avut nicio discuție cu domnul Dan Petrescu. Avem un lot echilibrat și valoros, a fost decizia dânsului. Nu am decât să mă supun. Sper să câștigăm titlul în această seară.

Îi felicit pe cei de la Rapid că au reușit să promoveze în Liga 2. Am auzit și eu de această posibilitate. M-aș întoarce la Rapid oricând. Îmi doresc să mă duc să-i ajut să promoveze în Liga 2. Pentru mine, Rapid este tot. Rapid este casa mea! Mi-aș dori să fac parte din proiect, să-mi închei cariera acolo. Aș vrea să scriu istorie acolo. Aș da oricând cele trei titluri pe care le am pentru a promova cu Rapidul”, a spus mijlocașul legitimat la CFR Cluj

Ioniță a prins 1.378 de minute în acest sezon la CFR, în 30 de meciuri, dar de la revenirea lui Dan Petrescu a priv.it meciurile trupei din Gruia mai mult din tribună. Alex Ioniță a marcat de două ori și a livrat o pasă de gol în tricoul CFR-ului în actuala stagiune. Alex Ioniță a fost crescut la juniorii Rapidului, dar a jucat și pentru prima echipă în perioada 2012-2014, apoi s-a transferat la Astra.

Articol scris de Octavian VASILESCU
Foto: Alexandru DOBRE / Mediafax foto

Pe aceeași temă