Cerlincă, în atenția lui Dinamo. Tudoreanu: „Știu că mai multe formații din primul eșalon îl doresc”

Cerlincă, în atenția lui Dinamo.** Tudoreanu:

La capătul unui sezon de toamnă excelent, încununat cu locul secund în campionatul Seriei I a Ligii 2 și calificarea în optimile de finală ale Cupei României, mai mulți fotbaliști ai Rapidului au intrat în atenția unor grupări de Liga 1 din România. Unul dintre aceștia este foarte tânărul Andrei Cerlincă (foto), în vârstă de doar 19 ani, fost component al lotului național de juniori, care nu mai departe de luna trecută a lăsat o impresie excelentă la o acțiune de selecție pentru reprezentativa Under 21, când a reușit să înscrie și un gol. Dinamo București ar fi unul dintre cluburile cele mai interesate de achiziționarea talentatului mijlocaș de bandă al Rapidului.

„Din discuțiile pe care le-am purtat cu conducerea clubului, știu că mai multe formații din primul eșalon îl doresc pe Cerlincă, nu doar Dinamo. Ne bucură atunci când jucătorii noștri sunt apreciați de cluburi importante, asta însemnând că se muncește bine la Suceava. Ținând cont că are tot viitorul în față, noi nu ne-am opune plecării lui Andrei în cazul unei oferte realiste, mai ales că este vorba despre echipe cu nume din țara noastră”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Fiind student în anul I, în aceste zile Andrei Cerlincă este ocupat cu programul de la Facultatea de Sport din Suceava și spune că are încredere că impresarul său, Sorin Paraschiv, va găsi cea mai bună variantă de continuare a carierei fotbalistice în ceea ce îl privește.

„Mă flatează să aud că echipe din primul eșalon se interesează de situația mea. Nu sunt disperat să plec de la Rapid, pentru că aici am primit șansa de a debuta în fotbalul mare și am avut posibilitatea de a evolua constant. Pe de altă parte, un transfer la un club din Liga I ar însemna un mare pas înainte pentru mine. Îmi doresc să ajung să joc acolo și chiar cred că sunt pregătit să fac față oricărei concurențe”, a mărturisit fotbalistul în vârstă de 19 ani.

1 gol a marcat Andrei Cerlincă pentru Rapid CFR Suceava în acest sezon de Liga 2

4 ani de contract cu sucevenii mai are mijlocașul de 19 ani

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă