Foresta visează, Bucovina Rădăuți îi dă lovitură după lovitură! Patru jucători de la Suceava au semnat cu trupa lui Bălan și Goian

Foresta visează, Bucovina Rădăuți îi dă lovitură după lovitură!** Patru jucători de la Suceava au semnat cu trupa lui Bălan și Goian

Chiar dacă anunța cu fast că se va înscrie în noua ediție a campionatului Ligii 3, va avea susținerea financiară a primăriei Suceava și va lupta pentru revenirea în Liga 2, Foresta continuă să fie groggy și să își piardă pe bandă rulantă jucătorii. Patru jucători i-a pierdut în favoarei celeilalte reprezentante a județului în Liga 3, Bucovina Rădăuți.

Echipa din Rădăuți se mișcă intens pe piața transferurilor în ultima perioadă. După ce în această săptămână a semnat contracte cu mijlocașul Vasile Dănilă și atacantul Cătălin Coroamă, ambii de la Foresta Suceava, precum și cu mijlocașul Cosmin Buziuc, care în ediția trecută de campionat a făcut parte din lotul lărgit al grupării Gaz Metan Mediaș, oficialii grupării rădăuțene au dat o nouă lovitură Forestei, anunțând că au ajuns la un acord cu doi fotbaliști foarte cunoscuți iubitorilor de fotbal din județul Suceava.

Este vorba de mijlocașul central Vlad Stănescu, în vârstă de 27 de ani, și mijlocașul ofensiv Andrei Cerlincă, în vârstă de 22 de ani, doi suceveni get-beget, a căror carieră sportivă este legată de stadionul Areni.

„Mă bucur foarte mult că am reușit aceste transferuri. Andrei Cerlincă și Vlad Stănescu sunt fotbaliști de mare valoare, pe care eu am încercat să-i aduc la Rădăuți încă din urmă cu un an. Cred foarte mult în potențialul lui Andrei și Vlad, și sunt sigur că venirea lor la Rădăuți îi va impulsiona și pe ceilalți jucători din lot, astfel încât să reușim o clasare mai bună decât locul al cincilea obținut în sezonul precedent”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, antrenorul Daniel Bălan, care se ocupă de pregătirea grupării rădăuțene alături de Dorin Goian.

Referitor la capitolul plecări, gruparea rădăuțeană s-ar putea despărți în intersezon de Mugurel Alin Florescu, Andrei Alecsandru și Stejărel Vișinar, trei jucători talentați, care nu duc lipsă de oferte de la cluburi mai importante. De exemplu, Florescu este ca și transferat de Aerostar Bacău, nou-promovată în Liga 2. Ediția 2018-2019 a Ligii a 3-a va debuta pe data de 25 august.

Din Seria 1 este de așteptat să facă parte formații precum: Știința Miroslava, Foresta Suceava, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, SC Oțelul Galați, CSM Roman, Sporting Liești, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focșani, AFC Odorheiu Secuiesc, Sănătatea Darabani, CSM Ceahlăul Piatra Neamț, Șomuz Fălticeni, FC Botoșani II, CSM Politehnica Iași II și FCM Gauss Bacău, dacă promovează.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă