Oprița e out de la Reșița! CSM Școlar are un nou antrenor principal, unul adus de la ACS Poli

Faptul că mutarea Luceafărului Oradea la Reșița a picat e confirmată de ultima decizie luată de președintele de la CSM Școlar Reșița. Viorel Lolea a numit un nou antrenor principal pe banca echipei din Liga 3, după ce Daniel Oprița a anunțat că nu mai continuă odată cu ratarea obiectivului promovării.

Fostul secund al ACS Poli Timișoara, Octavian Benga (37 de ani), este noul antrenor principal al echipei din Liga 3, lucru ce confirmă astfel că CSM Școlar Reșița își va continua activitatea și va încerca să promoveze prin propriile forțe. Aducerea Luceafărului Oradea la Reșița a picat la câteva zile distanță după ce consilierii locali au aprobat proiectul, după ce omul de afaceri Nicolae Sarcină s-a răzgândit și a cerut 300 de mii de euro pentru a-și aduce clubul în Valea Domanului.

„Bine ai revenit acasă, Octavian Benga !
Tavi, va fi noul antrenor al echipei noastre, în ediția de campionat 2018-2019. În vârsta de 37 de ani, revine în orașul natal unde a debutat ca fotbalist în Liga 1.
Ultima echipă unde a activat ca tehnician este ACS Poli Timisoara, în Liga 1, din postura de antrenor secund în sezonul 2017-2018.
Succes alături de noi Tavi!!!!”
, anunță clubul reșițean pe pagina sa de facebook.

În cariera sa de antrenor, Octavian Benga a fost secundul lui Dan Alexa, Ionuț Popa sau Adrian Neaga.

Cât privește componenții vechiului staff tehnic al Reșiței, Daniel Oprița, Martin Tudor și Ștefan Nofitovici, acestora li s-a terminat contractul și nu vor continua cu echipa după ce au ratat obiectivul pe care și l-au asumat: promovarea.

„Tavi Benga a acumulat multă experiență pe banca lui Poli, a lucrat cu tehnicieni experimentați, e reșițean de-al nostru și consider că este varianta cea mai potrivită. Am semnat deja contractul, e valabil un an, dar avem posibilitatea de prelungire. Am ținut neapărat să rezolvăm repede acest aspect pentru ca Tavi Benga să aibă timpul necesar să alcătuiască lotul de jucători, să putem începe pregătirea într-o formulă cât mai apropiată de cea cu care vom începe campionatul”, a declarat Viorel Lolea pentru expressdebanat.ro.

În acest sezon, CSM Școlar Reșița a ratat promovarea împotriva echipei ACS Șirineasa, un alt club deținut de Nicolae Sarcină, iar acum două campionate a terminat în spatele Ripensiei Timișoara.

Pe aceeași temă