OFICIAL | Nicolae Dică rămâne antrenor la SCM Pitești. Conducerea e mulțumită de parcursul echipei în Liga 3, cu toate că s-a ratat promovarea

Marius ANGHEL 23 Jun. 2016, 13:48 Stiri
OFICIAL | Nicolae Dică rămâne antrenor la SCM Pitești.** Conducerea e mulțumită de parcursul echipei în Liga 3, cu toate că s-a ratat promovarea

Cu toate că a ratat promovarea în Liga 2, deoarece a stat mai prost la rezultatele directe cu CS Afumați, SCM Pitești va continua și în noul sezon tot sub conducerea lui Nicolae Dică. Conducerea clubului argeșean din Liga 3 a luat decizia în Consiliul de Administrației desfășurat marți seară să-l mențină în funcție pe Dică, mulțumiți de rezultatele înregistrate de echipă cu el pe bancă. Tot în cadrul acestei ședințe, s-au aprobat și bugetele celorlalte secții sportive ale clubului finanțat de autoritățile locale.

„Îmi doresc să continui proiectul pe care l-am început aici, însă acest lucru depinde și de ce își dorește conducerea clubului. Dacă voi avea aceleași condiții care mi s-au oferit în acest an, voi continua la SCM Pitești, pentru că acest oraș merită echipă în Liga a II-a. Fotbalul piteștean trebuie să revină în Liga 1, acolo unde îi este locul și voi face tot ce ține de mine să îndeplinim acest obiectiv. Îmi doresc ca jucătorii pe care i-am avut în acest retur de campionat să rămână alături de mine și să ne batem pentru promovare în sezonul următor. Am avut o discuție cu ei și mi-au confirmat că vor să continue. În afară de aceștia întenționez să mai întăresc lotul cu câteva transferuri. Voi face o echipă puternică cu care să ajungem în Liga a II-a la sfârșitul sezonului următor”, spunea Dică într-un interviu acordat la finalul lunii mai.

Iată comunicatul de presă semnat de directorul executiv al clubului piteștean, Dragoș Adrian Șerban:

„Marți, la sediul clubului, din Bulevardul Petrochimiștilor, a avut loc ședința Consiliului de Administrație a clubului SCM Pitești. Membrii consiliului au decis conti­­nuarea activității în bune condiții la toate secțiile sportive ale clubului și au aprobat bugetele pentru fiecare ramură sportivă.

– La secția de fotbal au fost analizate rezultatele echipei din sezonul trecut, optându-se pentru continuitate. Conducerea clubului a decis ca echipa să fie pregătită în următoarea ediție de campionat tot de antrenorul principal Nicolae Dică care a avut rezultate foarte bune în returul sezonului precedent.

– La secția de volei care în această vară a reușit promovarea în Divizia A de volei feminin s-a alocat un buget corespunzător pentru continuarea activității sportive în bune condiții.

– La secția de baschet s-a stabilit asigurarea continuității prin păstrarea unor jucători valoroși care au evoluat la BCM U Pitești și în sezonul trecut. Echipa va fi pregătită în următoarele două sezoane de antrenorul principal Hristu Șapera.

– La secția de handbal feminin se dorește creșterea și promovarea a cât mai multe jucătoare autohtone, dar și o clasare cât mai bună la finalul sezonului.

– La secțiile de judo și atletism, antrenorii și sportivii au fost felicitați pentru rezultatele sportive obținute până acum. Obiectivele fixate la începutul acestui an au fost realizate și chiar depășite. Staff-ul tehnic și sportivii au primit asigurări că vor fi sprijiniți financiar și de acum încolo pentru a obține rezultate interne și internaționale cât mai bune.

– La celelalte secții ale clubului (Rugby, Tenis de masă, Aeromodelism, Sportul pentru Toți) se dorește promovarea și popularizarea acestor sporturi în rândul tinerilor din Pitești și nu numai.

În scurt timp, vom comunica programul de pregătire al fiecărei secții, transferurile care vor fi făcute, dar și obiectivele pentru noul sezon competițional”.

Marius ANGHEL 23 Jun. 2016, 13:48 Stiri
Pe aceeași temă