Sfertul de coșmar

Mihai Andries 04 Nov. 2013, 18:34 Stiri utilizatori
Sfertul de coșmar

CSM Câmpina nu a reușit să continue seria victoriilor în runda de la finele săptămânii trecute, atunci când elevii lui Valentin Sinescu s-au deplasat la Reghin, pentru jocul cu localnicii de la Avântul. Partida a avut loc pe un stadion medieval, cu o tribună deteriorată, doar suprafața de joc schimbând, câtuși de puțin, impresia generală.

Scorul final a fost de 1-0 pentru Avântul, dar înaintea partidei șapte jucători ai câmpinenilor au acuzat unele probleme stomacale, suferind de enterocolită: Panaite, M. Tudor, Lungu, Sandu, Nincă, Filip și Nae. Din câte se pare, durerile de stomac au fost cauzate după ce au consumat mâncare alterată, cu o seară înainte, la o pensiune din Tg. Mureș. Chiar și slăbiți fizic, prahovenii au încercat să ofere o replică pe măsură, iar în minutul 33 au avut cea mai mare ocazie de gol, dar Nae, din poziție de unu la unu cu portarul advers, a trimis mingea în apărătorul buturilor gazdelor. Până la acel moment, localnicii au trimis primul șut pe spațiul porții abia în minutul 30, prin Bucin, iar în finalul primei reprize doar Șaim a mai avut șansa golului pentru gazde, în minutele 40 și 43.

Startul reprizei secunde a aparținut celor de la Reghin, iar deja amintitul Șaim a fost foarte aproape de deschiderea scorului, reluarea sa trecând de puțin pe lângă poartă. Gazdele puteau beneficia de o lovitură de pedeapsă, la o împingere evidentă a lui Macarie, dar centralul partidei a rămas neînduplecat, deși jucătorul amintit anterior și Truță au protestat vehement și nu s-au ales decât cu câte un cartonaș galben (73). Singurul gol al partidei a venit în minutul 77, atunci când Ungur i-a pasat ideal lui Gergely, care din unghi a trimis mingea printre picioarele lui Panaite, portarul CSM-ului având partea sa de vină.

Deși tehnicianul Valentin Sinescu l-a introdus pe teren și pe Cl. Dumitrescu, nerefăcut, pentru a forța o eventuală egalare, tot localnicii au avut prim planul în finalul jocului, același Gergely având mai multe ocazii de a marca, printre acestea numărându-se și o bară transversală (79). Așadar, după patru succese consecutive a venit și o înfrângere pentru CSM Câmpina, iar la finele săptămânii urmează să întâlnească, la Strejnic, pe Conpet Ploiești, în prima etapă a returului.

Avântul Reghin – CSM Câmpina 1-0 (0-0)
Stadion: „Avântul”, Reghin. Spectatori: circa 200. A marcat: Gergely (77)/-.

Avântul: Negru – Hrișcă, R. Dan, Macarie, Truță (cpt.) – Ungureanu (85 Merdariu), Luca – Moldovan (90+2 Rozenfeld), Bucin (59 Murar), Șaim – Kanyaro (65 Gergely). Antrenor: Andrei Enyedi.
CSM: Panainte – M. Tudor, Lungu, V. Sandu (cpt.), Nincă – Filip – Catană (78 Dumitrescu), Burloiu, A. Ilie, Băcioiu – D. Nae. Antrenori: Valentin Sinescu, Robert Stoica, Marius Palancianu.
Avertismente: Macarie (73), Truță (73), Șaim (90+3)/-.
Arbitri: Marius Naidin (Pitești) – Cristian Lucaci (Baia Mare) și Gheorghiță Bălan (Pitești). Observatori: Ion Coman (Târgoviște) – pentru arbitraj, Zoltan Karda (Odorheiul Secuiesc) – pentru joc.
Jucătorul meciului: Sorin Georgely (Avântul Reghin).

 

Sursa: Ziarul Prahova
Foto: CSM Câmpina

Mihai Andries 04 Nov. 2013, 18:34 Stiri utilizatori
Pe aceeași temă