Zeno Bundea revine pe teren la 39 de ani. Echipa unde va juca în 2017 fostul director sportiv al Luceafărului

Rămas în afara fenomenului după ce a decis să demisioneze odată cu Erik Lincar de la Luceafărul Oradea, echipa aflată acum pe locul 8 în Liga 2, fostul director sportiv al formației bihorene, Zeno Bundea (39 ani), nu a putut sta prea mult departe de fotbal și a luat, zilele trecute, o decizie curajoasă.

Fostul mijlocaș campion cu Rapid revine pe terenul de joc la aproape 40 de ani. Bundea va evolua în 2017 pentru Crișul Sântandrei, echipă clasată pe locul 4 în Liga a IV-a Bihor.

„Am acceptat propunerea prietenului și fostului meu coleg Ciprian Dianu, de a împărtăși din experiența mea jucătorilor de la Sântandrei. Am mai spus-o, voi juca atâta vreme cât mă simt bine pe terenul de fotbal. În paralel, mă gândesc să constitui și să antrenez o grupă de copii născuți în anii 2009/2010″, a declarat, pentru bihon.ro, Bundea.

Orădeanul nu e însă la prima experiență de acest gen, acesta evoluând până în vara anului trecut, atunci când a fost numit director sportiv la Luceafărul, la FC Hidișel, campioana județului Bihor, desființată după ce a obținut promovarea în Liga 3.

În cariera sa, Zeno Bunea a evoluat pentru echipa ca FC Bihor, Rapid, Kickers Offenbach, FCM Bacău, Waldhof Mannheim, Zenit Sankt Petersburg, Universitatea Craiova, FC Național, Maccabi Netanya, Universitatea Cluj, ACU Arad sau Luceafărul Oradea. În sezonul 1998-1999 a fost campion al României cu Rapid, iar în sezonul 1997-1998 a câștigat Cupa României cu Rapid.

 

Pe aceeași temă