Luceafărul și-a surclasat adversarul în penultimul amical al verii

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 17:03 Pregătiri, amicale
Luceafărul** și-a surclasat adversarul în penultimul amical al verii

Luceafărul Oradea a câștigat la scor de tenis amicalul pe care l-a disputat sâmbătă pe teren propriu, la baza sportivă de la Sânmartin. Gruparea nou-promovată în Liga 2 a trecut cu 6-0 de Crișul Sântandrei, o echipă de liga a patra.

La capătul unui joc controlat cu autoritate, „luceferii” s-au impus cu 6-0, după ce la pauză conduceau cu 4-0. Arnăutu și Cigan au reușit amândoi câte o duplă în prima repriză, în timp ce în partea secundă au mai punctat și Costea și Sorian.

„A fost un joc cu o echipă mult inferioară nouă, cu un joc bine organizat, cu o posesie bună și cu o circulație a balonului destul de bună. Sunt mulțumit de modul cum s-au implicat și cum s-au concentrat, chiar dacă adversarul a fost inferior la toate capitolele. Una peste alta, sunt mulțumit că n-am avut parte de nicio accidentare și sperăm ca în următoarele săptămâni să putem pregăti așa cum trebuie echipa pentru noul start”, a declarat, pentru Bihoreanul, antrenorul formației Luceafărul, Florin Fărcaș.

Revenit pe teren după o accidentare urâtă suferită în iarnă, Alexandru Sorian a reușit ultimul gol al întâlnirii amicale după ce a șutat senzațional, plasat, la vinclu, dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapta.

Luceafărul: E. Pap (Goia 46) – Balea (Drăgan 62), Fl. Ilie (D. Stan 78), Sg. Moga (Nogo 62), I. Ban (Al. Radu 46) – Țegle (Feher 62), Bedea (Bactăr 62) – C. Roșu (Chiș Toie 62), P. Păcurar (Balla 62), Cr. Cigan (D. Costea 62) – Sg. Arnăutu (Sorian 62).

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 17:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă