„Vreau să câștigăm toate meciurile!”

03 Mar. 2009, 17:16 Special
„Vreau să câștigăm toate meciurile!

Echipa argeșeană de Ligă a treia, Muscelul Câmpulung a reușit prima victorie din retur, chiar la debutul noului sezon. Muscelenii au cîștigat clar, cu 3-0, în fața Minerului Mătăsari, și se mențin la 8 puncte distanță de cel de-al doilea loc care duce la barajul pentru promovarea în Liga a doua. Antrenorul muscelenilor, Constantin Stancu, cel care a revigorat fotbalul la Câmpulung ne-a spus mai multe despre obiectivul pe care Muscelul îl are în retur.

Nea Telu, un început cu dreptul, 3-0 pe propriul teren…

-    A fost greu să știți, dar până la urmă a ieșit bine. Scorul arată că a fost un joc fără probleme, dar în prima repriză a fost un joc echilibrat. În a doua repriză ne-am desprins față de adversar.

Per total, mulțumit de joc?
-    Mă mulțumește rezultatul. Dar mai avem de lucrat. Să nu uităm că avem 7 inși noi în echipă, față de turul campionatului.

 Mai era nevoie de întăriri în lot pentru retur?
-    La momentul ăsta lotul este complet.

Care este obiectivul?
-    Nu vrem să vorbim despre promovare acum. Obiectivul nostru este să câștigăm joc de joc. Și de-abia apoi vom mai vedea.

Care ar fi valoarea lotului?
-    La momentul de față. La lotul pe care îl avem, eu zic că putem fi în primele locuri ale clasamentului.

Ce urmează pentru Muscelul?
-    Etapa viitoare jucăm la Corabia. Nu prea avem amănunte despre această echipă. Etapa trecută au pierdut cu 5-1 și asta spune ceva. Nu știm însă cum joacă acasă…
 

Articol scris de Ștefan DOBRE
 

03 Mar. 2009, 17:16 Special
Pe aceeași temă