Vlad Neagu, „băiat rău” într-un scurt-metraj

Marius ANGHEL 03 Apr. 2014, 17:14 Special

Portarul FC Farul, Vladimir-Cosmin Neagu, a intrat în fascinanta lume a filmului. Tânărul de 22 de ani filmează într-un scurt-metraj de acțiune, în care interpretează rolul unui dealer de droguri. Filmul se realizează la Constanța, iar toți actorii sunt amatori. Din distribuție mai face parte un sportiv, Florin Ichim, campion de skandenberg.
 
Realizat de M3M Film Constanța, în regia lui Marian Saioc, filmul va purta numele „Hidden Games”. Scenariul îi aparține Alexandrei Oprică, iar asistent-regie este Marian Petraru. Producția, care va avea o durată de aproximativ 40 de minute, se înscrie în genul acțiune, fiind nelipsite armele, drogurile, mașinile, mafia și traficul de persoane.

Zis și „Tom Cruise” de Constanța, Vlad are rolul de „băiat rău”, jucându-l pe dealerul de droguri numit Mitică. Prima sa prezență în fața camerei de filmat pentru „Hidden Games” nu i-a adus emoții, însă fotbalistul spune că a intrat ceva mai greu în pielea personajului, nefiind obișnuit cu acest tip de joc.

„În mare, primele cadre au cuprins o discuție cu o fată. Am filmat în cartierul Anda, în fața unei scări de bloc, seara. După ce m-am adaptat, nu au mai fost probleme”, a declarat Vlad Neagu, la finele primelor filmări din viața sa. „La a patra dublă, Vladimir a dat foarte bine”, a spus și Marian Saioc.

Campionul de skandenberg Florin Ichim interpretează și el un personaj negativ.

Numele celui pe care îl joacă Vlad s-ar putea totuși să se schimbe. Fotbalistul așa ar vrea, considerând că „Mitică” aduce a bătrânel, iar pentru un dealer de droguri ar fi mai potrivit un alt nume. „Suntem în jur de zece personaje, fete și băieți, toți amatori. Personajul bun îi omoară pe toți și salvează fata sechestrată. Cam acesta e subiectul”, a arătat Vlad Neagu.

Sursa: Ziua de Constanța
Foto: M3M Film Constanța

Marius ANGHEL 03 Apr. 2014, 17:14 Special
Pe aceeași temă