SSC Farul a reușit o „manita” în amicalul cu „satelitul”! Un puști minune de la FCSB, printre marcatori

Marius ANGHEL 19 Jan. 2019, 13:51 Pregătiri, amicale

După cinci zile de pregătire, reunirea lotului având loc lunea trecută, pe 14 ianuarie, SSC Farul a disputat, astăzi, de la ora 11:00, un meci amical în familie cu echipa secundă a clubului, care activează în Liga a 4-a Constanța. Antrenorul Petre Grigoraș și finanțatorului Ciprian Marica au dorit să vadă la lucru jucătorii veniți în probe, pentru a trage noi concluzii și a se decide în privința multora din acestora.

SSC Farul a avut 2-0 la pauză, după o primă repriză de 40 de minute, și, în final, s-a impus cu 5-0, după alte 30 de minute de joc, în amicalul desfășurat pe terenul de la Valu’ lui Traian. Golurile au fost marcate de Andreas Iani, Cosmin Zamfir, Madikaba Doumbia, Alexandru Sabangeanu și Emilian Pacionel. În plus, în prima repriză, Iani a irosit și o lovitură de pedeapsă.

Printre marcatori remarcăm și un nume nou: Emilian Pacionel, un mijlocaș de 17 ani care aparține de FCSB. Puștiul a venit la juniorii vicecampioanei României de la U Craiova, iar în octombrie 2017 era trimis pe teren la echipa mare, într-un meci de Cupa României desfășurat la Cluj Napoca împotriva Sănătății Cluj (scor 6-1). Pacionel s-a remarcat atunci încă din primele momente și a atras atenția asupra sa prin curajul și driblingurile arătate pe gazon. Acestuia îi place să joace al doilea vârf, dar se descurcă și pe posturile de mijlocaș central și mijlocaș stânga.

Antrenorii Petre Grigoraș și Marian Dinu au utilizat jucători: R. Avram (de la Dacia Unirea Brăila) – Subțirică (de la CS Afumați), Cojocaru (din Republica Moldova, a mai fost în probe și la Gaz Metan Mediaș), Ispas (Dunărea Călărași), Juncu (de la U Craiova) – Iani, Doumbia – Mihaiu (a mai jucat în Liga a IV-a din Spania), Pacionel (de la FCSB II), Coman (de la Victoria Cumpăna) – Zamfir. Au mai evoluat: Sabangeanu și Gavrilă (de la FCSB II). Portarul Mihai Popa a evoluat în prima repriză la FC Farul Constanța.

Video și foto: fb FC Farul Constanța

Marius ANGHEL 19 Jan. 2019, 13:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă