Viscofil merge la barajul pentru LIGA III

11 Jun. 2009, 02:11 Special

Ieri s-a disputat ultima etapă a play-off-ului ce urma să stabilească campioana Ilfovului. Primul meci al zilei le-a adus față în față pe C.S. Corbeanca și pe Viscofil Popești- Leordeni. Un meci cât un campionat, în care cele două echipe se luptau pentru a termina pe primul loc și pentru a își însuși titlul de campioană. Un titlu ce le va oferi șansa de a reprezenta Ilfovul în barajul pentru Liga a III-a.
 

 

Meciul începe pe o căldură insuportabilă, însă asta nu i-a împiedicat pe suporterii Viscofilului să îndure gradele ridicate pentru a își încuraja echipa favorită. Înarmați cu trompete și înconjurați de jandarmii blindați până în dinți, suporterii sosiți tocmai din Popești-Leordeni aveau să dea o adevărată lecție de fanatism. Pornite cu șanse egale dinaintea începerii meciului, Viscofil se aruncă în atac și reușește să deschidă scorul rapid după un un-doi între Tudose și V. Alexandru, primul reușind să înscrie pe colțul lung. Ne aflăm în minutul unu și, practic, Corbeanca pornea de la cabine cu dezavantajul unui gol primit. Atacurile continuă și Tănase dă din nou emoții după ce scapă mingea în bară la șutul lui Ungureanu. Contrar cursului jocului, Corbeanca reușește să egaleze după o eroare, de data aceasta, a portarului A.Ionescu, Snogoveanu profită și înscrie. Tudose, G.Tudor și Bocioacă se joacă cu ocaziile de gol, ca în finalul de primă repriză să fie răzbunați de Șt. Alexandru care reia simplu, cu latul, în poartă după o centrare a lui Hakiri.
 

 

Cea de-a doua repriză începe cu Corbeanca mult mai motivată. Cr. Dinu nu reușește egalarea, portarul scoțând de la rădăcina barei un gol ca și făcut. Deși, mult mai prezenți în joc după pauză, elevii lui Gheorghe Mihali, nu reușesc să își creeze ocazii periculoase de a înscrie, tot Viscofilul pe contraatac având șansa să se distanțeze. Nou intratul Anuțoiu reușește câteva faze periculoase până la finalul meciului, dar pe rând Hakiri și V. Alexandru îl fac mare pe portarul Tănase. Meciul se termină cu Viscofilul în atac, iar după fluierul final jucătorii sărbătoresc succesul alături de suporteri.
 

 

Viscofil învinge pe Corbeanca cu 2-1, după un meci disputat, cu ocazii de ambele părți și noua campioană merge la barajul pentru Liga a III-a. La baraj, Viscofil va întâlni campioana Călărașiului, Pheonix Ulmu.
 

 

Corbeanca: 1 Tănase – 13 Apostol, 5 Macovei, 18 I. Gheorghe, 4 Snagoveanu, 16 Zaharia – 11 Ivan, 8 Cr. Dinu, 19 I. Burchi, 20 Naom – 10 Fl. Anghel. Rezerve: 12 Stere – 9 Dumitrache, 6 M. Dumitru, 7 Conac, 17 Grigoraș, 14 Elisei, 3 Ad. Burchi jr. Au mai intrat după pauză: Conac, Elisei, M. Dumitru și Grigoraș

 

Viscofil: 1 A. Ionescu – 2 Vrabie, 16 Ungureanu, 5 N. Dumitru – 8 V. Toma, 20 Bocioagă, 17 G. Tudor, 7 Tudose, 11 Hakiri – 19 V. Alexandru, 9 Șt. Alexandru. Rezerve: 12 Bratu – 3 Stancu, 10 Niculae, 4 Anuțoiu, 14 Spandole, 6 Curea, 15 Ene. Au mai intrat după pauză: Ene, Stancu, Anuțoiu, Niculae

 

Arbitri: Adrian Comănescu – Adrian Vidan și Bogdan Gheorghe
 

 

Articol și foto de Marius Anghel
 

11 Jun. 2009, 02:11 Special
Pe aceeași temă