Victorie fără strălucire pentru Domnești

11 Jun. 2009, 03:42 Special

Ieri, de la orele 18:45, s-au întâlnit Lindab Ștefănești și Voința Domnești. Meciul conta pentru play-off-ul campionatului Ilfov și a avut loc pe stadionul ”Cătălin Hâldan” din Brănești. Era al doilea meci al zilei, și după ce în primul s-a hotătât campioana, Viscofil învingând Corbeanca cu scorul de 2-1.
 

 

Partida începe într-o atmosferă de antrenament. Asistăm la un meci fără miză, doar orgoliul jucătorilor de a nu se clasa pe ultimul loc la play-off-ul Ilfov putea să ii facă pe aceștia să joace cu mai mult interes. Majoritatea spectatorilor au plecat după terminarea primei partide, probabil pentru a vedea cine va deveni noua campioană a României și dacă echipa noului europarlamentar, Steaua, va reuși să prindă un loc de Europa League.
 

 

Ștefăneștiul are prima fază la poartă, chiar în minutul 1, dar Fulga prinde cu siguranță, după un șut al lui Măngâta. Tot Ștefăneștiul continuă să domine și în primul sfert de meci ratează o mare ocazie de gol. Cocicov execută o lovitură liberă de pe parte stângă, iar Mocanu dă cu capul de la jumătatea careului, puțin pe lângă. Meciul devine mai echilibrat, dar după un contraatac al celor de la Voința se reușește deschiderea de scor. Nicu face un un-doi cu un coechipier și rămas singur cu portarul trage de la 15 metri pe colțul scurt. Portarul rămâne nemișcat. La ultima fază de joc a primei reprize, scorul se dublează când după o lovitură liberă perfect executată peste zid, mingea sperie păianjenul din vinclul porții. Marcatorul este Didă.

 

Cea de-a doua repriză începe promițător, două goluri în primele zece minute. Primul o face nou intratul Dumitrana, pentru Ștefănești, după o fază trasă ca la indigo, de la golul numărul doi, dar în vinclul opus. Nica restabilește imediat diferența de două goluri cu un lob peste portarul ieșit din poartă. Tot Nica putea mări scorul la faza următoare de joc, dar șutul său din 12 metri trece puțin pe lângă colțul lung. Și ca finalul să se anunțe și mai disputat, Dumitrana reușește dubla cu un șut din interiorul careului. Ștefăneștiul este aproape de egalare, în ultimul sfert de oră, la șutul puțin peste al lui Mega venit dintr-o centrare de pe partea stângă a lui Cocicov. Arbitrul pune capăt unul meci cu cinci goluri, însă nu atât de spectaculos pe cât arată scorul.

 

 

Lindab Ștefănești: 23 Efrem – 20 Rababoc, 19 Stamate, 4 Mocanu, 15 Mitran – 7 Dumitra, 14 Cristea, 16 Pădureț, 21 Cocicov – 9 Mega, 3 Măngâta. Rezerve: 1 Dumitru, 10 Dumitrana, 2 Dinu, 5 Boceanu, 11 Bădilă, 8 Nae, 6 Niță. Au mai intrat: Dumitrana și Dinu
 

 

Voința Domnești: 1 Fulga – 20 Moscalu, 6 Voicu, 18 Soltuz, 19 Racu – 10 Nicu, 16 Didă, 8 Șerban, 11 Iamandi – 15 Păștin, 7 Nica. Rezerve: 22 Butucaru, 17 Radu, 2 Moldoveanu, 9Popa, 14 Moraru, 3 Voicu. Au mai intrat: Moraru
 

 

Arbitri: Baboie Claudiu – Grigoriu Mircea, Harbuzariu Nicolae. Rezervă: Zămbrășteanu Ion

 

 

Articol și foto de Marius Anghel
 

11 Jun. 2009, 03:42 Special
Pe aceeași temă