Ripensia nu va mai juca în Complexul „Dan Păltinișanu”. Timișorenii se mută pe Tehnomet

Ripensia nu va mai juca în Complexul

„Ripi” va bifa al patrulea teren considerat propriu în jocurile oficiale de la reînființare. De această dată se pare că mutarea va fi definitivă. Timișorenii vor evolua începând cu următorul joc, împotriva celor de la Arsenal Flacăra Făget, la baza cunoscută sub numele de Tehnomet. Arena din Ciarda Roșie va suferi modificări și va deveni o adevărată casă pentru roș-galbeni.

La baza sportivă închiriată pe o perioadă lungă de timp de către ripensiști evolua până acum doar echipa secundă, Ripensia Primavera. Din weekend-ul următor ea va fi și terenul propriu al formației antrenate de Cosmin Stan în Liga a IV-a. „Ripi” a evoluat în primele două sezoane pe „Electrica”, în locația istorică a clubului timișorean. Neînțelegerile în privința chiriei i-au împins pe roș-galbeni spre sudul orașului. Între timp aceștia au mai disputat partide oficiale pe terenul 2 de la „Dan Păltinișanu”, dar și pe stadionul principal partidele mai importante, cum au fost cele de Cupă sau cea cu ASU Poli.

Timișorenii au planuri importante legate de noua arenă, în condițiile în care cele pentru un stadion nou nouț au stagnat. Astfel Tehnometul va deveni Arena „Ciarda Roșie”, pentru o apropiere mai mare de locuitorii din zonă. Se doresc în continuare lucrări de cosmetizare, terenul fiind deja ușor îmbunătățit. Astfel, în runda a 23-a a Ligii a IV-a, Arsenal Flacăra Făget va fi primită sâmbătă (ora 11) pe ex-Tehnomet, teren aflat pe strada Recoltei, nr. 1. Roș-galbenii se află în continuare pe locul 2, la șase puncte distanță de ASU Poli, dar speranțele la promovare nu au dispărut complet. Mai ales că la vară se anunță haos total pentru completarea Ligii a III-a.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă