Chitila a început amicalele cu dreptul: victorie la scor cu Buftea

Mihai Andries 15 Feb. 2015, 15:02 București

FC Chitila este una dintre performerele campionatelor județene ale sezonului 2014-2015 cu un record inedit: procentaj 100% la finalul turului de campionat. În afară de liderul seriei 1 a campionatului municipiului București, care are 11 victorii în 11 meciuri jucate. Ineditul recordului echipei antrenate de Petruș Pârvu, dublă campioană a Capitalei și prima echipă ilfoveană care a câștigat titlul în istorie, este dat de faptul că echipa a primit un singur gol în tot campionatul și acela într-un meci terminat cu doi eliminați.

 

Mai mult, în prima parte a sezonului, gruparea din Chitila a avut la fiecare meci disponibili doar 14-15 jucători, mai ales după plecarea portarului de rezervă. În sezonul de primăvară, gruparea condusă de Petruș Pârvu (foto, dreapta) va juca mai mult ca sigur sâmbăta, după ce a depus o cerere în acest sens la AMFB.

În altă ordine de idei, ilfovenii au disputat primul amical al iernii de abia vineri, atunci când au făcut scor cu liderul seriei a doua din Liga 4 Ilfov, Voința Buftea. Echipa lui Lavi Hrib a fost învinsă cu un usturător 8-2, după ce la pauză tabela arăta 3-0, prin tripla golgheterului Marinescu. După pauză, Paraschiv a reușit o dublă, iar Furtună, Laurenți Nicu și Paul Iordache au completat lista marcatorilor grupării din Chitila. Următorul amical al liderului seriei I a Capitalei va avea loc la Chitila, miercuri de la ora 15, contra celor de la Urban Titu.

Petruș Pârvu i-a folosit vineri pe Dragomir – Stoichiță, Furtună, Militaru, Pintili – L. Nicu, Paraschiv, M. Constantin, Grigoroșcuță, Ghiță – Marinescu. Au mai jucat Popescu, P. Iordache, Lipan, Ciocan
 

CSM Oltenița și Flacăra Horezu, recordmenele turului

Și, pentru că tot vorbeam mai sus de recordul grupării ilfovene, acela de a termina prima parte a campionatului cu punctaj maxim,  vă anunțăm că nu este unicat. Alte cinci campioane de iarnă se laudă cu o performanță similară, în fruntea listei fiind călărășenii de la CSM Oltenița și vâlcenii de la Flacăra Horezu, care nu au cedat niciun punct în 15 partide

Sibienii de la Măgura Cisnădie se laudă cu 14 victorii din tot atâtea posibile, în timp ce brăilenii de la Victoria Traian și sălăjenii de la Luceafărul Bălan au „doar” câte 13 meciuri perfecte.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 15 Feb. 2015, 15:02 București
Pe aceeași temă