Verdict FRF: Sportul – Rapid CFR se rejoacă, dar nu se știe când! Sucevenii amenință cu TAS!

Mihai Andries 19 Jun. 2013, 20:41 Special
Verdict FRF:** Sportul - Rapid CFR se rejoacă, dar nu se știe când! Sucevenii amenință cu TAS!

Astăzi, Comisia de Disciplină a decis că meciul dintre Sportul Studențesc și Rapid Suceava se va rejuca la o dată care va fi anunțată zilele următoare. În plus, Sportul va trebui să le achite sucevenilor suma 9.473,80 lei reprezentând cheltuielile cu deplasarea, cazarea și masa efectuate cu prilejul deplasării inițiale.

Forul federal a respins recursul sucevenilor care ceruseră ca meciul să nu se mai rejoace și să dea meci pierdut de Sportul la masa verde. Totodată, studenții au trimis prea târziu contestația privind plata către suceveni a cheltuielilor mai sus menționate, faxul acestora ajungând cu patru ore mai târziu decât termenul stabilit.

Mihai Pilat: „Suspendăm meciul și mergem la TAS”

Gruparea suceavană s-a declarat nemulțumită de decizia luată. Directorul sportiv Mihai Pilat a declarat în exclusivitate pentru Liga2.ro că se ia în calcul să se ajungă și până la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. „Noi avem dreptate 100%, dar văd că nu suntem luați în seamă. Nu mai avem ce face în țară. O să suspendăm meciul și apoi mergem la TAS. S-au depășit toate termenele prevăzute de regulamente pentru reprogramarea meciului. În mod normal, un meci nu se poate reprograma după finalul sezonului. L-au încadrat la forță majoră, dar și așa s-au depășit cele 20 de zile de la data jocului, în care s-ar fi putut reprograma” a declarat oficialul sucevean

„Mai avem doar nouă jucători legitimați și niciunul nu e portar”

Situația este dramatică la gruparea rapidistă pentru că rejucarea meciului îi prinde fără jucători. În momentul de față, conform directorului sportiv al clubului, la Rapid au mai rămas doar nouă jucători, fără ca măcar unul dintre ei să fie portar.

„La Preda s-a renunțat din cauza unor probleme de comportament, încă din timpul returului, iar lui Zăvoi i-a expirat contractul. Așa că am rămas fără portari. Frații Plămadă sunt în curtea Botoșaniului și urmează să semneze cu gruparea de Liga 1. Apoi, Golofca e încă nerefăcut după accidentarea suferită în tur. Din 23 de jucători, mai avem doar nouă jucători sub contract, pentru că celorlalți le-au expirat înțelegerile cu Rapid” s-a plâns Mihai Pilat.

„În această seară vom avea o discuție cu conducerea clubului și avocații care ne reprezintă și vom vedea ce mai putem face” a încheiat directorul sportiv al sucevenilor

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 19 Jun. 2013, 20:41 Special
Pe aceeași temă