Una caldă, una rece pentru „studenții mici”

03 May. 2009, 19:29 Special

Stadionul Granitul, locul unde își dispută meciurile de acasă juniorii Sportului Studențesc, a fost astăzi gazda a două întâlniri de tradiție în fotbalul românesc. Meciurile Sportul – Steaua, respectiv Sportul – Dinamo, făceau deliciul suporterilor în perioada în care „gașca nebună” uimea prima scenă a fotbalului românesc. La o scară mai mică, dar cu aceleași ambiții de odinioară, puștii dornici de afirmare au luptat până la epuizare pentru a-și mulțumi antrenorii și pentru a obține cele trei puncte în campionatul dedicat grupei lor de vârstă.
 

 

Prima întâlnire i-a adus față în față pe juniorii născuți în 1993. La finalul timpului regulamentar Steaua a reușit să-i învingă pe alb-negrii pregătiți de fostul jucător al Sportului, Adrian Pologea, cu scorul de 2-1. Sportul se află la mijlocul clasamentului, în timp ce Steaua se află pe poziția secundă, aflându-se în urmărirea liderului, Dinamo București.
 

 

Cel de-al doilea joc a fost unul plin de evenimente, Sportul și Dinamo făcându-i pe cei 100 de spectatori să se „aprindă”, mai ales pe finalul jocului. Partida ce a contat pentru campionatul juniorilor născuți în 1994, a părut la început să fie la discreția „câinilor mici”, care au ratat de puțin să treacă în avantaj.

 

În partea a doua a jocului, una mai echilibrată de altfel, jucătorii pregătiți de Tudorel Cristea, și el o fostă glorie din Regie, au fost mai inspirați și au reușit să înscrie. Scorul final a fost 2-0 pentru Sportul, alb-negrii reușind să se desprindă pe fondul unor atacuri în valuri ale dinamoviștilor.
 

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei
Foto: Florin Alboiu
 

03 May. 2009, 19:29 Special
Pe aceeași temă