Un fost fotbalist al FC Brașov a ajuns să joace în Liga a 8-a din Germania! În iarnă plecase la muncă, dar și-a găsit și echipă

Marius ANGHEL 18 Jul. 2017, 10:46 Special
Un fost fotbalist al FC Brașov a ajuns să joace în Liga a 8-a din Germania!** În iarnă plecase la muncă, dar și-a găsit și echipă

Fundașul George Vlăsceanu a plecat la finalul anului trecut la muncă în Germania, iar din această vară s-a reapucat de fotbal, la echipa de amatori SG Bunstruth-Haina, la care antrenor-jucător este un fost fotbalist al Preciziei Săcele!

La finalul anului trecut, fostul jucător al celor de la FC Brașov, Unirea Tărlungeni sau Olimpic Cetate Râșnov, George Vlăsceanu (28 de ani), renunța la fotbal și pleca la muncă în Germania. Vlăsceanu spune că primele luni nu au fost deloc ușoare, însă acum și-a găsit un job convenabil, care îi permite să joace și fotbal, chiar dacă la nivel de amatori. „Nu a fost ușor în primele luni, dar acum totul e ok. Acum lucrez la o fabrică, la o secție de ambalare, programul e bun, de luni până joi de la 7 dimineața până la ora 15:00, iar vineri avem program scurt, de la 7 la 12:00″, spune Vlăsceanu pentru Monitorul Expres.

Antrenor la Bunstruth e un fost jucător al Preciziei Săcele!

Din această vară, George Vlăsceanu s-a reapucat de fotbal la o echipă de amatori. Nu este singurul român de la SG Bunstruth-Haina, echipă la care antrenor-jucător e Andrei Moldovan, fostul jucător al Preciziei Săcele! Ceilalți doi jucători români sunt Voicu Nicoară și Ovidiu Timofi.

„Printr-un prieten am ajuns să joc la SG Bunstruth, o echipă de amatori, care aparține patronului Harald Bohl pentru care și lucrez. Facem două-trei antrenamente pe săptămână, unde antrenor-jucător e Andrei Moldovan, fost jucător la Precizia Săcele în Liga a 2-a. Mai sunt doi jucători români, Voicu Nicoară și Ovidiu Timofi. La acest nivel, toți jucătorii joacă de plăcere, totuși, sper ca după câteva meciuri în campionat lucrurile să se schimbe. Am avut primul meci oficial în Cupa Germaniei, competiție care debutează prima dată pe regiuni și am câștigat 4-1! Trei goluri au fost marcate de Andrei Moldovan și unul de mine! Am avut parte de un debut fericit. Avem condiții bune de pregătire, acum așteptăm startul campionatului, care va fi pe 5 august, când vom juca un derby local și am înțeles că va fi un joc al orgoliilor”, spune Vlăsceanu.

Din Liga a 2-a din România, la amatori în Germania

George Vlăsceanu a semnat în vara trecută cu FC Brașov, dar a fost nevoit să plece după doar câteva etape la Cetate Râșnov. „Sincer, chiar nu credeam că angajamentul meu cu FC Brașov se va termina atât de repede. Am venit cu sufletul deschis aici și chiar mi-am dorit să joc pentru FC Brașov. Asta e viața, am bifat și eu o lună la FC Brașov”, spunea Vlăsceanu după despărțirea de FC Brașov.

Plecat la Cetate Râșnov, Vlăsceanu a fost unul dintre cei mai buni jucători în prima parte a campionatului trecut, iar la finalul turului fundașul a ales să renunțe la fotbal și să plece la muncă în Germania.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 18 Jul. 2017, 10:46 Special
Pe aceeași temă