„U” Cluj a început să comercializeze bilete pentru amicalul de gală cu PAOK. Decizia organizatorilor în privința vânzării primelor 5000 de tichete

Marius ANGHEL 14 May. 2019, 13:46 Special

Universitatea Cluj a scos la vânzare, începând de astăzi, 14 mai, bilete pentru meciul amical cu PAOK Salonic, campioana Greciei, echipa antrenată de Răzvan Lucescu. Jocul aniversar care marchează 100 de ani de la înființarea clubului clujean e programat peste două luni, pe 12 iulie, la ora 19:00, pe Cluj Arena.

Tichetele sunt disponibile începând de astăzi la standul din Iulius Mall (etajul 1) al clubului din Liga 2. De asemenea, biletele pot fi achiziționate și online, de pe www.entertix.ro.

Primele 5.000 de tichete vor fi la prețuri reduse, early bird, iar costul lor variază între 20 și 75 de lei, anunță echipa clujeană prin intermediul paginii sale de facebook. Membrii FC Universitatea Cluj beneficiază și după epuizarea celor 5.000 de bilete de prețurile speciale early bird.

Meciul amical împotriva echipei care a reușit eventul în Grecia va fi împărțită în două reprize de câte 60 de minute.

Totodată, la același stand din Iulius Mall, „U” Cluj are la vânzare și replici ale tricourilor purtate de fotbaliștii lui „U” în diferite perioade din istoria sa de 100 de ani. Respectivele replici, care sunt semnate de Dorin Goga și compania, au fost purtate de actualii jucători înaintea startului meciurilor de pe teren propriu.

Până atunci, „U” Cluj mai are patru meciuri de desfășurat în campionatul Ligii 2, iar joi, de la ora 16:00, joacă în deplasare la Academica Clinceni, liderul. Cele două echipe sunt despărțite în acest moment de cinci puncte, iar clujenii speră să câștige pentru a spera la un loc promovabil direct în Liga 1.

Marius ANGHEL 14 May. 2019, 13:46 Special
Pe aceeași temă