Timofte cheamă juniorii la pregătirea echipei mari

08 Apr. 2009, 12:41 Special
Timofte cheamă juniorii la pregătirea echipei mari

Tehnicianul echipei Jiul, Daniel Timofte, și-a îndreptat atenția spre Centrul de Copii al clubului de unde are de gând să cheme jucători pentru a se pregăti cu echipa mare

 

 

Jiul este printre puținele cluburi din județ care se poate mândri cu un centru performant, dat fiind faptul că grupele de aici au și rezultate în spatele cărora stau multe selecții la loturile naționale. Daniel Huza, unul dintre antrenorii de la Centru este convins că aceasta este soluția pentru echipa de seniori. Daniel Timofte și-a îndreptat deja atenția spre o serie de copii pe care are de gând să-i cheme la antrenamentele echipei mari.

 

Daniel Huza, antrenor cu juniorii la clubul Jiul, spune că viitorul echipei mari este asigurat dat fiind numărul de selecții pe care  cei mici îl au la diferite competiții.

 

Vlad Tudorache, Marius Mareș, Todor Andraș, Sebastian Bobină sunt câteva care după cum spune Huza trebuie reținute. Cei patru copii născuți în anul 1995 sunt pregătiți de Daniel Huza și Stelian Homan. Fac parte din selecționata Văii Jiului care susține în această perioadă mai multe jocuri de verificare. „Acești copii fac parte din Selecționata Văii Jiului care va întâlni la începutul săptămânii viitoare cu Selecționata din Alba într-un meci ce va avea loc la Târgu Jiu. Sunt jucători de mare perspectivă și am convingerea că vor devenii în câțiva ani jucători de baza la echipa de seniori a clubului Jiul. Sunt jucători de mare perspectivă și am convingerea că vor devenii în câțiva ani jucători de bază la echipa de seniori a clubului Jiul. Din cauza  vârstei fragede care o au încă nu pot să se antreneze la echipa mare dar sincer într-o discuție pe care am avut-o cu Daniel Timofte ar vrea ca în cel mai scurt timp sa îi cheme la câteva antrenamente ale echipei mari pentru a simți  ce înseamnă fotbalul de performanță. Daniel Timofte urmărește cu mare atenție tot ce se întâmplă la grupele de copii și juniorii și după cum se știe de la venirea lui la Jiul  au debutat un număr foarte mare de juniori la echipa mare un fapt foarte rar întâlnit în ultimii 10 ani la Jiul”, a spus Huza.

 

 

articol scris de Loredana Juglea

 

 

08 Apr. 2009, 12:41 Special
Pe aceeași temă