Timișoara, FC Bihor și Dinamo II se văd la TV Cine urmează?

14 Aug. 2011, 17:31 Special
Timișoara, FC Bihor și Dinamo II se văd la TV** Cine urmează?

Federația Română de Fotbal și Consiliul Concurenței au ajuns, în această primăvară, la un acord în privința drepturilor de transmitere a meciurilor din campionatul ligii secunde, prin care s-a stabilit că negocierile pentru vânzarea acestora vor fi purtate de cluburile organizatoare. Astfel, fiecare club din Liga 2 poate oferi un pachet de 15 meciuri către televiziuni sau poate negocia cedarea drepturilor de transmisie pentru fiecare meci în parte.

Până în acest moment, Digi Sport s-a mișcat cel mai bine și a achiziționat drepturile pentru meciurile organizate de două echipe importante din seria a doua, FC Timișoara și FC Bihor Oradea. De asemenea, GSP TV a ajuns la un acord cu clubul Dinamo pentru meciurile pe care echipa a doua a câinilor le va disputa pe teren propriu.

Săptămâna următoare vom afla și numele celorlalte formații care vor putea fi urmărite pe micul ecran, etapă de etapă, alese de restul posturilor de profil interesate de competiție, printre care se numără și Dolce Sport, singura televiziune care a transmis, sezonul trecut, meciuri din campionatul Ligii a II-a.

articol scris de Florin Alboiu

14 Aug. 2011, 17:31 Special
Pe aceeași temă