Telenovela Martac s-a terminat cu happy-end pentru Oțelul și Corona!

Mihai Andries 09 Aug. 2013, 11:37 Special
Telenovela Martac s-a terminat** cu happy-end pentru Oțelul și Corona!

Fundașul Mădălin Martac a ținut capul de afiș al ultimelor luni nu atât prin prestațiile sale din teren, cât prin toată telenovela Corona – Oțelul Larissa, privind situația contractuală. Ceea ce părea o poveste de dragoste cu năbădăi s-a terminat azi cu un final fericit, chiar dacă ultimele zile au fost cu dureri de cap. Inițial, la finalul lunii trecute, clubul de care este legat prin contract, Oțelul Larissa, a ajuns la un acord cu Rapid București pentru împrumutul jucătorului la gruparea din Giulești.

Între timp, retrogradarea echipei în Liga a II-a a dus la rezilierea înțelegerii în cursul zilei de marți. În aceste condiții, pe tapet a revenit varianta Corona Brașov, după ce jucătorul și-a exprimat intenția de a evolua sub bagheta lui Nae Manea. Ca atare, ieri au avut loc o serie de negocieri la sediul clubului brașovean, purtate între tripleta Paul Enache – Liviu Lupu – Nae Manea pe de o parte și Adi Teodorescu ca reprezentant al grupării prahovene, de partea cealaltă.

Împrumutat pe un an la Corona

În urma discuțiilor avute, s-a ajuns la un acord ca jucătorul să evolueze la gruparea de sub Tâmpa în sezonul 2013-2014, sub formă de împrumut. Totodată, Martac a semnat și prelungirea înțelegerii pe care o avea cu Oțelul Larissa, el fiind acum sub contract cu prahovenii până în 2015. Actele privind împrumutul jucătorului au fost semnate azi la sediul AJF Prahova de către Larissa Teodorescu, cea care este președintele Oțelului, iar oficialii brașoveni și-au continuat drumul spre București pentru a înregistra mutarea la FRF.

O parte din datorie se achită din drepturile TV

Acordul încheiat între cele două cluburi presupune și achitarea datoriei de 80.000 de euro pentru împrumuturile din sezonul trecut ale lui Martac și Ștefan la Corona. Conform înțelegerii, brașovenii vor achita jumătate din ea din drepturile TV cuvenite pentru promovarea în Liga I. Restul va fi achitat până la finalul anului curent.

Vă reamintim că pentru Martac va fi al treilea sezon sub culorile Coronei, de fiecare dată evoluând sub formă de împrumut. În sezonul 2011-2012, jucătorul a fost împrumutat de la Urban Titu, pentru ca în vara trecută să fie achiziționat de Oțelul Larissa și împrumutat pentru un sezon la gruparea brașoveană.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 09 Aug. 2013, 11:37 Special
Pe aceeași temă